El Cara•B escalfa motors amb tres showcases previs al festival

lacosta

El Cara•B, festival de cultura musical independent i underground de Barcelona, escalfa motors les setmanes prèvies al festival organitzant les #SesionesMovistarPlus, 3 showcases que comptaran amb la presència de Bejo, The Zephyr Bones i Medalla.

Aquests concerts de petit format tindran lloc a tres botigues Movistar de Barcelona, traslladant així part de les activitats del Cara•B al centre de la ciutat (Botigues Movistar de Gran de Gràcia 138, Diagonal 570 i el Mobile World Centre de Plaça Catalunya).

Movistar s’estrena com a col·laborador del Festival Cara•B oferint tres showcases gratuïts fins a completar aforament. Les entrades per a The Zephyr Bones i Medalla estan disponibles des d’avui mateix a la mateixa botiga del concert i les invitacions per a la trobada amb Bejo es poden sol·licitar ja en línia en aquest enllaç.

Bejo és una de les noves sensacions del rap i la música urbana a Espanya. Integrant actiu del grup Locoplaya, aquest canari porta anys editant cançons, però poc més d’un penjant vídeos a través del seu canal de YouTube amb milions de visites. Carisma i talent són dos elements fonamentals que el caracteritzen, Bejo es desenvolupa entre rimes barroques, al·literacions recargolades i estètica desarborada. En destaca la seva personal manera de rapejar, les seves juganeres i parsimonioses rimes, els seus malabars amb les paraules i la seva peculiar imatge.

El vaporós i melòdic rock psicodèlic de The Zephyr Bones destella imatges que van des del seu Xile natal a la seva actual casa a Barcelona. Secret Place és el seu primer disc de llarga durada i sintetitza el seu dream pop ple de guitarres en un estil batejat per ells mateixos amb el nom de beach wave.

Medalla és la unió perfecta entre heavy metal, krautrock, pop i èpica romàntica. A les seves files militen músics procedents del circuit barceloní amb moltes gires, concerts i festivals a l’esquena. Emblema y Poder és el seu LP de debut, que repassaran en aquesta primera edició de Showcases Cara•B.

Notícies Relacionades

Cartell del Festival Cara-B 2016

Ja tenim aquí el cartell per dies del Festival Cara-B, el festival de cultura musical independent de Barcelona! 19 i…

EL FESTIVAL CARA•B HO PETA!

Comencem l'any a tope! Amb la tercera edició del Festival Cara•B, festival de cultura musical independent i underground de Barcelona!…

El millor de la cultura negra, a Barcelona

Del 19 al 31 d'octubre té lloc el Say it Loud 2017, el festival de música i cultura negra de…