EL CARA¬∑B ENLLESTEIX EL CARTELL√ÄS DE LA SEVA CINQUENA EDICI√ď - La Costa

lacosta

El¬†Cara‚ÄĘB, festival de cultura musical independent i urbana de Barcelona, ‚Äč‚Äčarribar√† a la seva¬†cinquena edici√≥ els dies 15¬†i 16¬†de febrer de 2019¬†a la Fabra i Coats – F√†brica de Creaci√≥ de Barcelona. El festival es posiciona com el¬†principal aparador de les tend√®ncies musicals i els sons alternatius m√©s frescos del moment.

Divendres, com √©s habitual, els¬†g√®neres urbans seran els protagonistes¬†amb la pres√®ncia de¬†Rels B,¬†Pimp Flaco & Kinder Malo,¬†Sticky M.A.,¬†Cecilio G,¬†La Zowi,¬†Pedro LaDroga,¬†Albany¬†i¬†El Bloque DJs.¬†Dissabte¬†el¬†pop, el¬†rock, el¬†flamenc, el¬†punk¬†i el¬†garage¬†pujaran a l’escenari de la m√† de¬†Novedades Carminha,¬†Sole√° Morente & Napole√≥n Solo,¬†Carolina Durante,¬†Cupido,¬†La Plata,¬†Putochinomaric√≥n,¬†Melenas¬†i¬†Bronquio DJ¬†Set.

A trav√©s dels directes d’aquesta¬†exquisida selecci√≥ de les propostes musicals que actualment incendien les escenes independents, el Festival Cara‚ÄĘB arriba a la seva 5a¬†edici√≥ consolidat com un¬†projecte integral. Amb una visi√≥ de 360¬ļ que aborda la creaci√≥ art√≠stica vinculada a la m√ļsica des tots els seus angles, amb un programa que durant els seus cinc¬†anys de traject√≤ria ha incl√≤s, a m√©s de concerts, projeccions, festival de videoclips, exposicions i gastronomia.

Amb un aforament limitat, ja¬†estan disponibles al web del festival els tiquets de dia i els abonaments del Festival Cara‚ÄĘB 2019 fins a fi d’exist√®ncies.

A més, a les botigues Movistar de Gran de Gracia 139, Villarroel 172 y Movistar Centre(Barcelona) estaran disponibles tote bags exclusives del festival amb vals descompte del 20% en les entrades de dia, que els assistents podran recollir fins a esgotar existències osold out.

Notícies Relacionades

Cartell del Festival Cara-B 2016

Ja tenim aqu√≠ el cartell per dies del Festival Cara-B, el festival de cultura musical independent de Barcelona! 19 i…

EL FESTIVAL CARA‚ÄĘB HO PETA!

Comencem l'any a tope! Amb la tercera edici√≥ del Festival Cara‚ÄĘB, festival de cultura musical independent i underground de Barcelona!…

El millor de la cultura negra, a Barcelona

Del 19 al 31 d'octubre t√© lloc el Say it Loud 2017, el festival de m√ļsica i cultura negra de…