EL CARA·B ENLLESTEIX EL CARTELLÀS DE LA SEVA CINQUENA EDICIÓ

lacosta

El Cara•B, festival de cultura musical independent i urbana de Barcelona, ​​arribarà a la seva cinquena edició els dies 15 i 16 de febrer de 2019 a la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona. El festival es posiciona com el principal aparador de les tendències musicals i els sons alternatius més frescos del moment.

Divendres, com és habitual, els gèneres urbans seran els protagonistes amb la presència de Rels BPimp Flaco & Kinder MaloSticky M.A.Cecilio GLa ZowiPedro LaDrogaAlbany i El Bloque DJsDissabte el pop, el rock, el flamenc, el punk i el garage pujaran a l’escenari de la mà de Novedades CarminhaSoleá Morente & Napoleón SoloCarolina DuranteCupidoLa PlataPutochinomaricónMelenas i Bronquio DJ Set.

A través dels directes d’aquesta exquisida selecció de les propostes musicals que actualment incendien les escenes independents, el Festival Cara•B arriba a la seva 5a edició consolidat com un projecte integral. Amb una visió de 360º que aborda la creació artística vinculada a la música des tots els seus angles, amb un programa que durant els seus cinc anys de trajectòria ha inclòs, a més de concerts, projeccions, festival de videoclips, exposicions i gastronomia.

Amb un aforament limitat, ja estan disponibles al web del festival els tiquets de dia i els abonaments del Festival Cara•B 2019 fins a fi d’existències.

A més, a les botigues Movistar de Gran de Gracia 139, Villarroel 172 y Movistar Centre(Barcelona) estaran disponibles tote bags exclusives del festival amb vals descompte del 20% en les entrades de dia, que els assistents podran recollir fins a esgotar existències osold out.

Notícies Relacionades

Cartell del Festival Cara-B 2016

Ja tenim aquí el cartell per dies del Festival Cara-B, el festival de cultura musical independent de Barcelona! 19 i…

EL FESTIVAL CARA•B HO PETA!

Comencem l'any a tope! Amb la tercera edició del Festival Cara•B, festival de cultura musical independent i underground de Barcelona!…

El millor de la cultura negra, a Barcelona

Del 19 al 31 d'octubre té lloc el Say it Loud 2017, el festival de música i cultura negra de…