BARCELONA GALLERY WEEKEND 2020 CONFIRMA 28 GALERIES

lacosta

Barcelona Gallery Weekend anuncia la seva sisena edició del 17 al 20 de setembre de 2020, amb la participació de 28 galeries que inauguraran la temporada d’exposicions en el marc del festival.

La cita presentarà el treball de més de 40 artistes de diferents nacionalitats, emergents i consagrats, que aposten per Barcelona com a escenari rellevant en el panorama de l’art contemporani. A més, es proposa una agenda intensa d’activitats especials per a tots els públics i un programa específic per als professionals del món de l’art.

Barcelona Gallery Weekend defensa la tasca de les galeries d’art com a imprescindible per a la bona salut de l’escena cultural i aquest any, en què la supervivència del sistema artístic es veu amenaçada, l’esdeveniment subratlla la importància de les galeries com a llocs de lliure accés per al públic que, amb les seves programacions, contribueixen al sosteniment i el creixement de l’art i la cultura. El seu paper com a pioneres en la descoberta de nous talents i en el suport a la producció les fa pilar fonamental de l’ecosistema artístic, com a espais d’experimentació i generadores de coneixement.

Davant la dramàtica crisi causada per la Covid-19, la programació del Barcelona Gallery Weekend 2020 es concentrarà exclusivament en les exposicions i activitats organitzades a les 28 galeries participants. En un context en què la globalització ha revelat els seus punts febles, el format BGW, que defuig les concentracions massives en pavellons firals i posa en valor la personalitat de cada galeria, apunta a una revisió de les relacions entre espai expositiu i el seu públic, afavoreix el diàleg pausat i facilita les mesures de control sanitari.

Des de La Costa Comunicació recolzem el Barcelona Gallery Weekend en la difusió a premsa de l’esdeveniment.

p

 

p

Notícies Relacionades

Arriba una nova edició del Barcelona Gallery Weekend

Més de 70 artistes, tant locals com internacionals, situaran Barcelona en el panorama internacional de l’art contemporani i d’avantguarda.

TOT A PUNT PER LA NOVA EDICIÓ DE LA MOSTRA DE CINEMA ITALIÀ

Entre el 15 i el 19 de desembre se celebra als Cinemes Verdi la sisena edició de la MCIB, la…

PRIMERS NOMS DE LA CINQUENA EDICIÓ DEL CARA·B!

Pimp Flaco & Kinder Malo, Novedades Carminha, Sticky M.A. i La Zowi entre d'altres, avançament de la cinquena edició del…