EL BAM TORNA I S'ESCAMPA PER TOTA LA CIUTAT - La Costa

lacosta

Aquest any el Festival BAM s’escampa per tota la ciutat per poder celebrar concerts sense aglomeracions i seguint tots els protocols de seguretat  i torna a ser més que mai a ser l’aparador de les músiques emergents i les descobertes més eclèctiques del panorama musical català, tot i que també estatal i internacional.

De 39 grups programats pel Festival BAM, 20 són locals, 8 estatals i 11 són de fora de l’estat. Destaquen concerts com el de l’asturià Rodrigo Cuevas que portarà l’agitació folklòrica i electrònica elegant de l’espectacle ‘Trópico de Covadonga’; els andalusos Califato ¾, que amb la seva combinació d’electrónica futurista amb músiques arrelades a la tradició s’han convertit en uns dels descobriments de l’any; la cantant de fado i artista multidisciplinària Lina en col·laboració amb Raül Refree, la proposta del productor i MC londinenc Novelist, un artista de culte capaç d’enamorar per igual a amants del hip-hop com de l’electrònica; entre molts d’altres.

A més dels tradicionals escenaris com ara la plaça de Joan Coromines, el Fòrum BAM o l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, el Festival Bam incorpora espais nous com La Model i la Casa de l’Aigua. Els concerts es realitzaran amb totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries. S’ha establert aforament limitat amb passis de matí, migdia i vespre que garantiran la total desinfecció dels espais.

Enguany tots els concerts de La Mercè requereixen reserva prèvia de localitats a través de http://lamerce.barcelona i de l’aplicació mòbil, disponible gratuïtament per a Android i IOS.

Alguns dels concerts seran retransmesos via streaming a través de betevé i les xarxes perquè totes aquelles persones que vulguin veure i viure els concerts sense moure’s de casa, també ho puguin fer.

Podeu consultar la programació del Festival BAM aquí.

>Des de La Costa Comunicació tornem a gestionar l’estratègia de continguts i gestió de les xarxes socials del Festival BAM i la coordinació del seu web.

Notícies Relacionades

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

ARRIBA LA TERCERA EDICIÓ DEL FESTIVAL SECO

SECO desplega un potent programa de concerts, arts escèniques, cinema, gastronomia i arts visuals del 12 al 15 d'abril al…