EL TOP 10 DEL FESTIVAL DANSA METROPOLITANA! - La Costa

lacosta

Del 13 al 31 de març tens una cita amb el festival Dansa Metropolitana. Aquests són els imperdibles de La Costa!

BLOCK de Motionhouse & NoFit State, un poderĂłs espectacle que fusiona dansa i circ i que inaugurarĂ  el festival el proper dimecres 13 de marc a l’avinguda de la Catedral de Barcelona. Aquest emocionant espectacle es podrĂ  veure a tots els municipis de l’Àrea Metropolitana que organitzen el festival: Badalona, Barcelona, CornellĂ  de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet i Viladecans.

Via Kanana de la companyia Via Katlehong Dance amb coreografia de Gregory Maqoma, un espectacle de dansa urbana africana que és un clam a la vida i que es podrà veure el 15 i 16 de març al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat.

La Nuit, Nous Autres d’Aina Alegre. Una experiència gestual i plàstica al voltat de les moltes identitats que conviuen dins d’una persona i que no et pots perdre de cap de les maneres el 15 o 16 de març a la Sala Hiroshima.

El Amor Brujo d’Israel Galvan, un dels grans referents del flamenc actual que balla sol en aquest espectacle de bailaor pur. No te’l perdis al Teatre Zorrila de Badalona el dissabte 16 de marc.

Flamingos, el nou espectacle d’Albert Quesada en el qual es capbussa en el món del flamenc per traspassar-ne els estereotips des d’una mirada contemporània. El podreu veure al Mercat de les Flors del 21 al 24 de marc.

Pixel de CCN Créteil & Val-de-Marne i Cie Käfigdirigit per Mourad Merzouki, un impactant espectacle de dansa urbana i hip hop combinat amb noves tecnologies. Un gran imperdible del festival que només es podrà veure el dissabte 23 de març al Teatre Segarra.

Nudos de la companyia Da.Te Danza, un bonic espectacle familiar ple de delicadesa que farà pensar i somiar tan a grans com a petits. El podreu veure al SAT! (Sant Andreu Teatre) el 23 i 24 de març.

On Goldberg Variations / Variations de la reconeguda companyia Mal Pelo. Una aposta assegurada que es podrĂ  veure a la Sala Petita del TNC del 28 al 31 de marc.

I un clàssic, Electra del Ballet Nacional de España dirigit per Antonio Ruz, amb la col·laboració d’Olga Pericet i acompanyats per l’Orquestra Simfònica del Vallès. Què més es pot demanar? 29 i 30 de març al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

I per acabar, el Tothom Balla. El dissabte 30 de març surt a ballar amb el festival! Una proposta participativa i engrescadora que tindrà lloc simultàniament als 9 municipis que organitzen el festival i que donarà el tret de sortida a tota una jornada de fantàstica programació gratuïta repartida per tota l’Àrea metropolitana.

NotĂ­cies Relacionades

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de CornellĂ 

El diumenge va acabar la divuitena ediciĂł del Festival Internacional de Pallassos de CornellĂ -Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

El nou espectacle de la Cia. Vero Cendoya, a la Sala Atrium!

No et perdis 'IF (L'Ăşltim desig)', l'espectacle de dansa – teatre dirigit per Vero Cendoya i inspirat en un text…

Neix LumĂ­nic, un nou festival de fotografia a Sant Cugat

A partir del pròxim 21 de març la fotografia d'autor i les imatges de gran format irrompran amb força a Sant Cugat…