Don Patricio, Carlos Sadness i Rayden, al Share Festival! - La Costa

lacosta

El Share¬†Festival¬†celebra la seva segona edici√≥ el¬†28 i 29 de juny¬†al¬†Poble¬†Espanyol¬†de¬†Barcelona.¬†Aposta, un any m√©s, per la m√ļsica urbana, pop-rock, festiva i¬†mainstream, repetint l‚Äôexitosa f√≥rmula¬†de l‚Äôany passat, que¬†va portar al Poble¬†Espanyol a m√©s de 10.000 persones en dos dies.

Aquesta segona edici√≥ comptar√† amb un primer¬†dia de programaci√≥ m√©s urbana (divendres 28 de juny)¬†amb¬†Becky¬†G, C.¬†Tangana,¬†Lola¬†Indigo¬†i Don Patricio (√ļltim artista que es suma a la programaci√≥); i un segon dia (dissabte 29 de juny) m√©s pop-rock¬†amb Alfred Garc√≠a i¬†Nil Moliner al costat de¬†Carlos¬†Sadness¬†i el raper¬†Rayden, que tamb√© es sumen a la programaci√≥ del festival.¬†Al festival tamb√© actuaran la companyia de¬†hip¬†hop¬†Brodas¬†Bros¬†i el¬†dj¬†i¬†influencer¬†Luc¬†Loren. A m√©s,¬†durant tot el cap de setmana, tindran lloc¬†nombroses activitats i accions¬†solid√†ries.

El¬†divendres 28 de juny¬†estar√† dedicat a la m√ļsica urbana amb l’artista americana¬†Becky G¬†de cap de cartell. Becky G¬†√©s la segona artista femenina m√©s escoltada de Spotify i Youtube a Espanya, sent el seu senzill¬†‚ÄėSin Pijama‚Äô¬†la can√ß√≥ m√©s escoltada¬†d’aquest¬†any a l’Estat Espanyol. Actualment √©s una de les artistes de reggaeton m√©s populars del m√≥n i obrir√† la seva gira europea al Share Festival. Un dels darrers √®xits de l’artista ha sigut¬†‚ÄėBooty‚Äô, una can√ß√≥ que precisament ha fet conjuntament amb C. Tangana, un altre dels artistes que visitar√† el festival.

C.Tangana¬†est√† considerat l’artista trap m√©s popular de l’Estat Espanyol. Actualment √©s l’artista espa√Īol m√©s escoltat a Spotify i Youtube, i tots els seus senzills i col¬∑laboracions es transformen en √®xits,¬†com ‚ÄėPa llamar tu atenci√≥n’, ‘Antes de Morime’¬†en col¬∑laboraci√≥ amb Rosalia o ‘Un veneno’¬†en col¬∑laboraci√≥ amb el Ni√Īo de Elche, que ha arribat a m√©s de 10 milions i mig d’escoltes a Spotify en menys de tres mesos.

El divendres tamb√© tindrem al festival a¬†Lola √ćndigo¬†que es va donar a con√®ixer gr√†cies al seu √®xit ‘Ya no quiero na‚Äô, que va ser n√ļmero 1 de totes les llistes espanyoles a l’estiu del 2018. Al Share Festival, la medi√†tica Lola √ćndigo (Miriam Doblas),¬†far√†¬†ballar a tot el p√ļblic i¬†vindr√† a presentar el seu primer √†lbum, que veur√† la llum aquesta¬†primavera.¬†I finalment¬†el raper¬†Don Patricio, √ļltima incorporaci√≥¬†del festival¬†que, gr√†cies¬†a la seva¬†can√ß√≥¬†‘Contando Lunares‚Äô, s’ha donat¬†a con√®ixer¬†al gran p√ļblic¬†essent, durant¬†dues setmanes consecutives, n√ļmero u¬†a¬†Spotify.

El dissabte 29 de juny ser√† el torn del pop-rock d’Alfred Garc√≠a, la m√ļsica festiva i mestissa de Nil Moliner, i el pop de Carlos¬†Sadness¬†i¬†Rayden. Alfred Garc√≠a vindr√† al Share¬†Festival a presentar el seu primer √†lbum ‘1016’, que s’ha convertit en l’√†lbum espanyol amb m√©s can√ßons en el¬†top¬†100 de¬†Spotify¬†Espanya de tota la hist√≤ria. I ho far√† envoltat d’amics, com Nil Moliner i la seva m√ļsica vital i optimista. Moliner acaba de llan√ßar dos nous¬†singles¬†‘El despertar’ i ‘Soldadito¬†de hierro’, que formaran part del seu segon disc i que sortir√† a la llum a principis de 2020, i √©s autor de la can√ß√≥ ‚ÄėQue nos sigan las luces‚Äô que, sota la interpretaci√≥ d’Alfred Garc√≠a, ha arribat a ser disc d’or a Espanya. Ser√† un plaer veure’ls a tots dos compartir escenari al¬†Share¬†Festival amb Carlos¬†Sadness¬†i el seu pop¬†galactropical (paraula que utilitza el propi¬†Sadness¬†per a definir el seu estil musical) i¬†Rayden, el polifac√®tic raper, √®xit de vendes amb el seu √ļltim disc ‚ÄúSin√≥nimo”.

Notícies Relacionades

ALFRED GARC√ćA (OT) S'INCORPORA AL CARTELL DEL SHARE FESTIVAL

Alfred Garcia iniciarà la seva primera gira "1016 is coming tour" el divendres 20 de juliol dins del Share Festival.

IN LOVE AMB EL CARTELL DEL CARA‚ÄĘB

Estem totalment in love amb el s√ļper cartell del Cara‚ÄĘB 2017. Festival de cultura musical independent! 17 i 18 de…

VOLS CON√ąIXER EL GREC DE LA M√Ä DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentaci√≥ oberta que far√† Cesc Casades√ļs per donar a con√®ixer tota la programaci√≥ d'enguany!