La Costa dinamitza el 'De Grec a Grec amb el TRESC'

lacosta

Un dels projectes que estem duent a terme actualment és el #DeGrecAGrec amb el #TRESC, una proposta que acompanyarà i complementarà els espectacles del ‘De Grec A Grec’ durant aquesta temporada. Des de La Costa dinamitzem aquest projecte a través del canal de YouTube del Festival.

Enguany el Grec Festival s’ha reinventat amb el De Grec A Grec, un cicle d’espectacles que s’estén durant tota la temporada, de setembre fins a juliol. S’hi presentaran una trentena de muntatges que s’havien d’estrenar al Grec Festival, a l’estiu, però que a causa de la crisi sanitària de la covid-19 no es van poder programar. Ara han tornat als escenaris dins del marc del ‘De Grec A Grec’.

El Grec Festival, a més a més, s’ha unit amb el TRESC, la comunitat dels amants de la cultura, per oferir continguts exclusius i en línia sobre tots els espectacles programats aquesta temporada al ‘De Grec A Grec’. Un conjunt de xerrades, trobades, taules rodones i altres activitats paral·leles que s’englobaran sota l’etiqueta de #DeGrecAGrec amb el #TRESC.

Totes les propostes del #DeGrecAGrec amb el #TRESC s’estructuraran a través de l’Aula de Públics (AP) del TRESC amb la intenció de generar i vertebrar comunitats de públics al voltant d’aquesta programació escènica. Una oportunitat per als espectadors de descobrir tot allò que es mou entre bambolines en cada espectacle o de profunditzar en els temes que es tracten en les obres (com el poder, el gènere, la violència o la memòria històrica, entre d’altres).

Aquesta col·laboració entre el ‘De Grec A Grec’ i el TRESC va arrencar amb una primera entrevista per Instagram Live a Francesc Casadesús, director del Grec, conduïda per Pepe Zapata, director del TRESC, un spoiler sobre totes les novetats i sorpreses del ‘De Grec A Grec’. Algunes de les altres activitats que s’han vist o es podran veure són una taula rodona sobre l’espectacle ‘Winnipeg’, de Laura Martel i dirigit per Norbert Martínez, o una retransmissió en streaming per YouTube Live d’aquest mateix, en directe des del Teatre Akadèmia. També una conversa amb Nelson Valente, dramaturg argentí, on profunditzar sobre la seva obra ‘Els Gossos’, que s’està representant aquests dies a La Villarroel o una entrevista amb el director català Àlex Rigola i la seva versió lliure de ‘La Gavina‘ de Txékhov, una obra coproduïda pel Grec Festival.

A banda d’això, des de La Costa Comunicació ens hem encarregat de les relacions públiques, la gestió de nous públics i l’atenció a les companyies del festival de l’edició del 2018 i actualment gestionem el contingut i el community management dels perfils socials del festival.