Dansa Metropolitana torna a omplir les ciutats de dansa

lacosta

Del 10 al 27 de març, Dansa Metropolitana celebra la seva 5ª edició omplint de dansa teatres, carrers, places i cinemes de dotze ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona: Badalona, Barcelona, Cornellà, El Prat, Esplugues, Granollers, L’Hospitalet, Sabadell, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans. Aquest any, Granollers i Sabadell són les dues noves ciutats que s’han sumat al festival.

Més de 200 espectacles i activitats, més d’un centenar d’artistes i companyies nacionals i internacionals, d’estils de dansa diversa, aproparan i faran accessible la dansa a tota la ciutadania.

El festival esdevé un punt de trobada, de manera inclusiva, perquè tothom pugui gaudir-la, construint lligams sòlids entre les ciutats i les persones que les habiten.

Consulteu tota la programació del Dansa Metropolitana 2022!

Des de La Costa ens hem encarregat de la redacció i producció de textos per la seva web i catàleg de mà, hem dissenyat i gestionat les seves xarxes socials i hem coordinat relacions públiques del festival.

Vídeo: Alice Brazzit

Foto: L’espectacle ‘Any attempt will end in crushed bodies and shattered bones’ de Jan Martens / GRIP & Dance On Ensemble (©PhileDeprez)

Notícies Relacionades

Primeres confirmacions del B•XTRA, el cicle de concerts del Festival•B

Cupido, Yung Beef, Rebe o Rojuu estaran presents a la Fàbrica Fabra i Coats la primera setmana del març dintre…

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

TORNA EL CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET

S'apropa la segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet, que aglutinarà tot el teixit creatiu i…