CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet

lacosta

El proper divendres 29 de setembre tindrà lloc la primera edició de CREA, la festa del Districte Cultural de L’Hospitalet al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala. Una celebració de l’art i la creativitat d’aquest particular districte de la ciutat. La jornada tindrà lloc de les 16.00 a 00.00h i comptarà amb activitats que giren al voltant de l’art, la creativitat, la gestió cultural i el disseny: una masterclass, taules rodones, música en directe, teatre i recitals de poesia d’entitats i empreses que actualment formen part del Districte Cultural. A més, també hi haurà un market de disseny que comptarà amb marques de moda, joieria, editorial, serigrafia, art, il·lustració, pintura i art urbà, entre d’altres.

Toni Sellés, del reconegut estudi Vasava impartirà la masterclass ‘Supervivència creativa: la llavor que vaig plantar dóna el fruit esperat?’. Hi haurà dues taules rodones: una sobre art i espai urbà amb els artistes visuals Arcadi Poch i Bàlu i una altra sobre les noves necessitats del sector cultural, amb Claudia Costa (Poblenou Urban District) i Boris Meggiorin (Europe Direct Nantes-Maison de l’Europe).

CREA és, en definitiva, una festa on tots els que formen part d’aquesta xarxa es puguin conèixer, mostrar el que fan i celebrar l’art i la creativitat de L’Hospitalet.

Fes clic aquí i consulta tota la programació!

Notícies Relacionades

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

IN LOVE AMB EL CARTELL DEL CARA•B

Estem totalment in love amb el súper cartell del Cara•B 2017. Festival de cultura musical independent! 17 i 18 de…

La Costa recomana #77

Últims dies per veure loscorderos:sc a la Sala Hiroshima, no us els podeu perdre! anem escalfant motors amb l'estrena de…