CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet

lacosta

El proper divendres 29 de setembre tindrĆ  lloc la primera ediciĆ³ de CREA, la festa del Districte CulturalĀ de L’Hospitalet al Centre Cultural MetropolitĆ  Tecla Sala. UnaĀ celebraciĆ³ de l’art i la creativitat dā€™aquest particular districte de la ciutat. La jornadaĀ tindrĆ  lloc de les 16.00 a 00.00h iĀ comptarĆ  amb activitats que giren al voltant de lā€™art, la creativitat, la gestiĆ³ cultural i el disseny: una masterclass, taules rodones, mĆŗsica en directe, teatre i recitals de poesia dā€™entitats i empreses que actualment formen part del Districte Cultural.Ā A mĆ©s, tambĆ© hi haurĆ  unĀ market de disseny que comptarĆ  amb marques de moda, joieria, editorial, serigrafia, art, ilĀ·lustraciĆ³, pintura i art urbĆ , entre d’altres.

Toni SellĆ©s, del reconegut estudi VasavaĀ impartirĆ  la masterclass ā€˜SupervivĆØncia creativa: la llavor que vaig plantar dĆ³na el fruit esperat?ā€™. Hi haurĆ  dues taules rodones: una sobre art i espai urbĆ Ā amb els artistes visuals Arcadi Poch i BĆ lu i una altra sobre les noves necessitats del sector cultural, amb Claudia Costa (Poblenou Urban District) iĀ Boris MeggiorinĀ (Europe Direct Nantes-Maison de l’Europe).

CREA Ć©s, en definitiva, una festa onĀ tots els que formen part d’aquesta xarxa es puguin conĆØixer, mostrar el que fan i celebrar l’art i la creativitat de L’Hospitalet.

Fes clic aquĆ­ i consulta tota la programaciĆ³!

NotĆ­cies Relacionades

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. PalmarĆØs del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

IN LOVE AMB EL CARTELL DEL CARAā€¢B

Estem totalment in love amb el sĆŗper cartell del Caraā€¢B 2017. Festival de cultura musical independent! 17 i 18 de…

La Costa recomana #77

ƚltims dies per veure loscorderos:sc a la Sala Hiroshima, no us els podeu perdre! anem escalfant motors amb l'estrena de…