CONCERT ONLINE DE ROGER MAS EN HOMENATGE A VERDAGUER AL MUHBA

lacosta

Aquest dimecres 10 de juny, el cantautor Roger Mas oferirà un concert online des del MUHBA Vil·la Joana en homenatge al poeta Jacint Verdaguer, en el 118è aniversari de la seva mort. El concert es podrà veure i escoltar al canal de youtube i a la pàgina de facebook del Museu d’Història de Barcelona – MUHBA, a partir del dimecres 10 de juny a les 19 hores.

Roger Mas interpreta 6 poemes del llibre “Al Cel” de Jacint Verdaguer, que ja va recollir al seu disc “Les Cançons Tel·lúriques” i ho fa des de 6 espais diferents del MUHBA Vil·la Joana, Casa Verdaguer de la Literatura, on va morir el poeta.

El mateix dia, a les 16 h i també a través del canal de youtube del MUHBA, Arnau Tordera oferirà la conferència “Musicant Verdaguer”, en la que parlarà de les obres musicades amb versos de Verdaguer.

El MUHBA i la Fundació Jacint Verdaguer tanquen amb aquestes dues propostes els actes de record i homenatge al poeta, després de l’obligada cancel·lació de la Festa Verdaguer d’aquest any. Des de La Costa Comunicació acompayem el Museu d’Història de Barcelona – MUHBA en la difusió de les seves activitats digitals i presencials per als mesos de juny i juliol i celebrem la reapertura de les seves portes.

Si voleu saber més de les activitats d’homenatge a Jacint Verdaguer del MUHBA llegiu la nota de premsa.

Notícies Relacionades

25 ANYS DE MAS I MAS AL CAPDAVANT DE LA SALA JAMBOREE

Mas i Mas ha preparat una programació especial per aquest mes de desembre amb un seguit d’artistes que van ser…

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…