LA COMUNICACIÓ, ELEMENT CLAU DE LA GESTIÓ CULTURAL

lacosta

Actualment estem impartint formació a dos postgraus de la IL3-UB, l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona, amb seu al Poblenou.

Coordinem el mòdul de comunicació del Postgrau de Gestió de la Indústria Musical, un nou postgrau d’aquest curs 2019-2020. Aquest mòdul inclou tot un seguit de sessions al voltant de la comunicació 360º que inclou comunicació offline i online, com gestionar una campanya de premsa, com desenvolupar una estratègia de continguts digitals, accions transmèdia, com planificar una campanya completa de llançament d’un nou disc, estratègies d’e-mail màrqueting i segmentació de dades, recerca de patrocinis i gestió de nous públics.

Aquest mòdul dona una visió completa de la comunicació que gira al voltant de la indústria musical i el sector cultural. L’hem impartit juntament amb altres professionals de la comunicació cultural com la Xènia Gaya, especialista en patrocini cultural; Andreu Garrido, de Teknecultura, empresa que desenvolupa campanyes d’e-mail màrqueting i segmentació de dades per a equipaments culturals i festivals; i Arnau Maymó, encarregat de gestionar campanyes de premsa i comunicació per a grups musicals com Manel o Mishima, entre molts d’altres.

També estem impartint, per la mateixa universitat i per quart any consecutiu, formació en comunicació en el Postgrau de Producció i Gestió d’espectacles i festivals. Impartim sessions molt basades en la nostra pràctica diària creant i executant campanyes de comunicació offline i online de festivals, posant especial rellevància en l’estratègia de nous continguts digitals (storytelling), especialment a xarxes socials. També en com desenvolupar accions i estratègies de nous públics, audiències i comunitat al voltant dels esdeveniments, una necessitat i aposta que tenen actualment els principals equipaments i esdeveniments culturals del país.

Durant la resta de l’any també impartim formacions a altres màster i postgrau com el Postgrau en Disseny de Projectes Culturals o el Màster en Gestió d’Institucions i Empreses culturals, també de l’IL3 o el Màster de Gestió Cultural de la UIC (Universitat Internacional de Catalunya).

p

Notícies Relacionades

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…

Artbuilding al centre de Pamplona

L'artista navarrès Mikel Belascoain ens proposa la instal·lació expositiva Madonna 1986, ocupant tot un edifici al centre de Pamplona.