MODEL. FESTIVAL D’ARQUITECTURES DE BCN

model.barcelona

Model. Festival d’Arquitectures de Barcelona és un nou festival coorganitzat per l’Ajuntament de Barcelona i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i ha nascut com a primera gran cita de la Capitalitat Mundial de l’Arquitectura UIA-Unesco de Barcelona 2026. Ha celebrat la seva primera edició al maig de 2022 amb instal·lacions efímeres, realitats augmentades, debats, rutes i més de cent activitats que han convidaran a re-descobrir la ciutat i a nosaltres mateixos.

Model ha esdevingut un espai de reflexió obert, plural i multidisciplinar on s’han abordat els principals debats al voltant de l’arquitectura i l’urbanisme per fer front als reptes socials, polítics i climàtics del s. XXI. El festival ha comptat amb la col·laboració de més de 75 entitats de tota la ciutat, més de 200 esdeveniments varen omplir carrers, places i edificis de noves mirades i noves perspectives de com l’arquitectura contribueix a una vida millor, i s’han fet debats amb més de 120 participants d’arreu del món.

Des de La Costa Comunicació els hem acompanyat amb l’estratègia digital, creació dels continguts web i la campanya de difusió a premsa.

CLIPPING ONLINE
IMÁGENES