FESTIVAL BERDACHE

https://berdache.es/

Berdache [Gender Art Festival] el primer festival d’arts visuals i escèniques que presenta com a temàtica central i única el gènere i la identitat, ha celebrat dues edicions ens menys d’un any, a l’octubre de 2020 i al juny de 2021,en el Districte Cultural de L’Hospitalet de Llobregat.

El festival Berdache parteix de l’art com a eix vertebrador per a transitar per les temàtiques relacionades amb el gènere i la identitat i acull propostes d’artistes amb obres i recerques referents en la vinculació de les temàtiques de gènere amb els discursos artístics i la seva expressió en diverses disciplines. El festival aposta per una programació atractiva i que pretén normalitzar la diversitat, per convertir-se en un espai que permeti preguntar, conèixer, descobrir, reflexionar i, sobretot, celebrar l’art, la cultura, el gènere i la identitat.

Des de La Costa estem molt contentes d’haver format part del seu equip des de la primera edició, encarregant-nos de la premsa i la gestió de continguts a les xarxes socials.

CLIPPING ONLINE
IMÁGENES
NOTICIES RELACIONADES