ACADÈMIA CATALANA DE LA MÚSICA

academiamusica.cat

L’Acadèmia Catalana de la Música és un del projectes més ambiciosos del sector de la música a Catalunya. D’ençà la seva fundació, l’Acadèmia ha anat articulant-se com a entitat que ha d’aplegar tot el sector de la música a Catalunya: músics amateurs i professionals de tots els gèneres, representants de la indústria ja siguin promotores, festivals, discogràfiques, representants i mànagers, entitats de gestió, sales de música en viu, així com centres d’ensenyament musical públics i privats, estudis de gravació, crítics musicals i un llarg etcètera de professions i professionals vinculats a la música. Des de 2019 l’Acadèmia organitza els Premis Alícia, uns guardons anuals que reconeixen l’excel·lència musical del país.

L’Acadèmia vol  posar en valor la música produïda a Catalunya, el seu patrimoni musical i la seva internacionalització; i promocionar l’activitat creadora, acadèmica, industrial i auxiliar dels seus  professionals. També es crea amb l’objectiu de garantir l’accés a la música de tots els ciutadans i esdevenir interlocutor principal amb les institucions i  administracions per incidir de manera activa en les  polítiques laborals, socials i culturals que afecten el  sector de la música, els seus treballadors i practicants.

Des de La Costa ens encarreguem de tota la comunicació de l’Acadèmia, des de la difusió a mitjans, fins a la imatge, contingut web i estretègia digital i de xarxes socials.

CLIPPING ONLINE
IMÁGENES
NOTICIES RELACIONADES