CINEMES GIRONA TORNEN A COL·LABORAR AMB EL FESTIVAL PLURAL +

lacosta

Els Cinemes Girona col·laboren per segona vegada amb PLURAL +, el festival de vĂ­deo-creaciĂł social per a joves d’entre 9 i 25 anys que organitzen les Nacions Unides.

PLURAL + és un festival de peces de vídeo sobre migració, xenofòbia, diversitat i inclusió social, realitzades per joves d’entre 9 i 25 anys i que te la seva seu a Nova York.

Els Cinemes Girona van començar a col·laborar-hi en l’ediciĂł de 2018 amb l’objectiu d’animar als joves a presentar-se a la convocatòria i van premiar el curt Etiquetes Socials, creat per estudiants de l’Institut XXV Olimpiada de Barcelona. El premi per als guanyadors va ser un viatge a la Cerimònia de Premis que va tenir lloc a la seu de la ONU de Nova York.

Aquest any els Cinemes Girona han fet un passi d’alguns dels curts guanyadors de la passada ediciĂł i han convocat a mestres i professors per a presentar la convocatòria del festival i que puguin animar els seus estudiants a presentar-hi peces. El termini estĂ  obert fins el 2 de juny.

 

‘Etiquetes socials’ – curt guanyador del Premi Cinemes Girona 2018

X

NotĂ­cies Relacionades

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de CornellĂ 

El diumenge va acabar la divuitena ediciĂł del Festival Internacional de Pallassos de CornellĂ -Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

Cartell del Festival Cara-B 2016

Ja tenim aquĂ­ el cartell per dies del Festival Cara-B, el festival de cultura musical independent de Barcelona! 19 i…

Neix Veus, el festival de grups vocals de Catalunya

La veu, la formaciĂł, la participaciĂł i la qualitat sĂłn els elements diferenciadors del festival, que se celebrarĂ  del 8…