CINEMES GIRONA TORNEN A COLĀ·LABORAR AMB EL FESTIVAL PLURAL +

lacosta

Els Cinemes Girona colĀ·laboren per segona vegada amb PLURAL +, el festival de vĆ­deo-creaciĆ³ social per a joves d’entre 9 i 25 anys que organitzen les Nacions Unides.

PLURAL + Ć©s un festival de peces de vĆ­deoĀ sobreĀ migraciĆ³, xenofĆ²bia, diversitat i inclusiĆ³ social, realitzadesĀ per joves dā€™entre 9 i 25 anys i que te la seva seu a Nova York.

Els Cinemes Girona van comenƧar a colĀ·laborar-hi en l’ediciĆ³ de 2018 amb lā€™objectiu dā€™animar als joves a presentar-se a la convocatĆ²ria i van premiar el curt Etiquetes Socials, creat per estudiants de l’Institut XXV Olimpiada de Barcelona. El premi per als guanyadors va ser un viatge a la CerimĆ²nia de Premis que va tenir lloc a la seu de la ONU de Nova York.

Aquest any els Cinemes Girona han fet un passi d’alguns dels curts guanyadors de la passada ediciĆ³ i han convocat a mestres i professors per a presentar la convocatĆ²ria del festival i que puguin animar els seus estudiants a presentar-hi peces. El termini estĆ  obert fins el 2 de juny.

 

‘Etiquetes socials’ – curt guanyador del Premi Cinemes Girona 2018

X

NotĆ­cies Relacionades

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de CornellĆ 

El diumenge va acabar la divuitena ediciĆ³ del Festival Internacional de Pallassos de CornellĆ -Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

Cartell del Festival Cara-B 2016

Ja tenim aquĆ­ el cartell per dies del Festival Cara-B, el festival de cultura musical independent de Barcelona! 19 i…

Neix Veus, el festival de grups vocals de Catalunya

La veu, la formaciĆ³, la participaciĆ³ i la qualitat sĆ³n els elements diferenciadors del festival, que se celebrarĆ  del 8…