Estrena de 'La meravellosa família Hardwicke' dirigida per David Selvas

lacosta

La comèdia, dirigida per David Selvas, compta amb un repartiment excepcional amb Alejandro Bordanove, Paula Jornet, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta i Lide Uranga. El muntatge, traduït al català per Cristina Genebat a partir de l’obra de Christopher Durang, s’endinsa, amb molt sentit de l’humor i sarcasme, en temes com el futur, la tradició, l’emoció, la raó o l’idealisme.

L’obra, estrena absoluta a l’estat espanyol i guanyadora d’un premi Tony a millor obra en la seva producció a Broadway, farà temporada a La Villarroel a partir demà 9 de setembre.

La història de La meravellosa família Hardwicke s’endinsa en grans temes, com el xoc entre el futur i la tradició, l’emoció i la raó o l’idealisme. I ho fa entorn a la relació de tres germanes solteres de mitjana edat, dues dels quals viuen juntes. L’acció es desencadena durant una visita de la tercera, que amenaça de vendre la casa. Això les porta a discutir de les seves vides i dels seus amors. Alguns dels elements de l’espectacle estan inspirats o fan referència a les obres d’Anton Txèkhov, inclosos alguns noms dels personatges, l’escenari de l’obra (un hort de cirerers) i el tema de la possible pèrdua d’una llar ancestral.

Vanya and Sonia and Masha and Spike es va estrenar al McCarter Theatre de Princeton, a Nova Jersey, l’any 2012, seguida d’una producció a l’Off-Broadway aquell mateix any. El 2013 es va estrenar a Broadway i la crítica van elogiar l’espectacle com una adaptació humorística dels temes de Txèkhov, la qual no requereix estar familiaritzat amb l’obra de l’autor rus. La producció original de Broadway va tenir tal èxit que va guanyar el premi Tony i el premi Drama Desk a la millor obra, entre d’altres guardons.

 

Notícies Relacionades

Torna l'èxit internacional 'L'omissió de la família Coleman'

Per primera vegada l'espectacle dirigit per Claudio Tolcachir es podrà veure en català. S'estrenarà el 19 d'octubre a Temporada Alta…

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…