El festival Berdache celebra la 2a edició coincidint amb l'Orgull

lacosta

Del 19 al 28 de juny se celebra la segona edició de Berdache [Gender Art Festival], el primer festival que parteix de l’art com a eix vertebrador per transitar per temàtiques relacionades amb el gènere i la identitat, a L’Hospitalet de Llobregat. 

La segona edició de Berdache ha apostat per una programació amb grans noms i talents emergents que aborden de manera brillant qüestions vinculades al gènere amb 11 propostes de teatre, música, dansa, arts visuals, poesia, intervenció escènica i performance.

Les i els protagonistes de la seva programació són Brigitte Vasallo i Alba G. Corral, Las Bajas Pasiones, Simona, Mireia Calafell i Björt Runàrs, Flamenco Queer, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol, Miquel Andrés, Eloi Martín i Març Llinàs comissariats per Miguel Missé, Ana Brenes, Personaje Personaje i Ken Pollet i les i els autors i protagonistes de Tránsitos: Mariana Percovich, David Teixidó, David Priego “Vidda”, Nico Conde, Sergio Satanassa i Nicole Avventurato.

Berdache suma per primer cop propostes musicals, ocupa dos nous espais, estrena col·laboració amb la Universitat de Barcelona, continua l’espai virtual d’exhibició i adquisició d’obra d’artistes Berdache Viewing Room i suma la seva programació al dia de l’Orgull, tot gràcies al suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat.

Notícies Relacionades

El primer Fòrum de l'Acadèmia Catalana de la Música

El Fòrum será la primera actividad de carácter público que organiza la Academia y tendrá lugar el jueves 23 de…

TOT A PUNT PER LA NOVA EDICIÓ DE LA MOSTRA DE CINEMA ITALIÀ

Entre el 15 i el 19 de desembre se celebra als Cinemes Verdi la sisena edició de la MCIB, la…

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…