Atents als primers confirmats del Share Festival 2019!

lacosta

El Share Festival celebra la seva segona edició el 28 i 29 de juny al Poble Espanyol de Barcelona. Aposta, un any més, per la música urbana, pop-rock, festiva i mainstream, repetint l’exitosa fòrmula de l’any passat, que va portar al Poble Espanyol més de 10.000 persones en dos dies.

Aquesta segona edició comptarà amb un primer dia de programació més urbana (divendres 28 de juny) amb Becky G, C. Tangana i Lola Indigo; i un segon dia (dissabte 29 de juny) més pop-rock amb Alfred García, Nil Moliner i un tercer artista de primer nivell encara per confirmar. Les entrades ja es poden comprar a un preu anticipat de 38€ (divendres) i 34  € (dissabte)  a la web del festival: http://www.sharefestival.org/entradas/. També es podran comprar uns abonaments limitats a 60 euros.

El divendres 28 de juny estarà dedicat a la música urbana amb l’artista americana Becky G de cap de cartell. Becky G és la segona artista femenina més escoltada de Spotify i Youtube a Espanya, sent el seu senzill ‘Sin Pijama’ la cançó més escoltada d’aquest any a l’Estat Espanyol. Actualment és una de les artistes de reggaeton més populars del món i obrirà la seva gira europea al Share Festival. Un dels darrers èxits de l’artista ha sigut ‘Booty’, una cançó que precisament ha fet conjuntament amb C. Tangana, un altre dels artistes que visitarà el festival. C.Tangana està considerat l’artista trap més popular de l’Estat Espanyol. Actualment és l’artista español més escoltat a Spotify i Youtube, i tots els seus senzills i col·laboracions es transformen en èxits, com ‘Pa llamar tu atención’, ‘Antes de Morime’ en col·laboració amb Rosalia o ‘Un veneno’ en col·laboració amb el Niño de Elche, que ha arribat a més de 10 milions i mig d’escoltes a Spotify en menys de tres mesos. El divendres també tindrem al festival a Lola Índigo que es va donar a conèixer gràcies al seu èxit ‘Ya no quiero na’, que va ser número 1 de totes les llistes espanyoles a l’estiu del 2018. Al Share Festival, la mediàtica Lola Índigo (Miriam Doblas), farà ballar a tot el públic i vindrà a presentar el seu primer àlbum, que veurà la llum aquesta primavera.

El dissabte 29 serà el torn del pop-rock d’Alfred García i la música festiva i mestissa de Nil Moliner. Alfred García vindrà al Share Festival a presentar el seu primer àlbum ‘1016’, que s’ha convertit en l’àlbum español amb més cançons al top 100 de Spotify Espanya de tota la història. Tots els concerts de la seva gira per tota Espanya estan esgotats i les seves cinc primeres dates van fer ‘sold out’ en menys de 10 minuts. Dissabte també comptarem amb la música vital i optimista de Nil Moliner, que acaba de llençar dos nous singles El Despertar i Soldadito de Hierro, que formaran part del seu segon disc que sortirà a la llum a començaments de 2020. Moliner és autor de la cançó ‘Que nos sigan las luces’ que, sota la interpretació d’Alfred Garcia, ha arribat a ser disc d’or a Espanya. Serà un plaer veure’ls a tots dos compartir escenari del Share Festival, i també amb un tercer artista de primer nivell que donarem a conèixer més endevant.

Al festival també hi actuaran la companyia de hip hop Brodas Bros i el dj i influencer Luc Loren. A més a més, durant tot el cap de setmana, tindran lloc nombroses activitats i accions solidàries. 

Notícies Relacionades

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

ALFRED GARCÍA (OT) S'INCORPORA AL CARTELL DEL SHARE FESTIVAL

Alfred Garcia iniciarà la seva primera gira "1016 is coming tour" el divendres 20 de juliol dins del Share Festival.