Atenció fotògrafs: arriba The Journey! - La Costa

lacosta

Ja està oberta la convocatòria de The Journey, el certamen fotogràfic de la marca de viatges B the travel brand Xperience dirigit als fotògrafs que hagin explorat el concepte de viatge en el sentit més ampli de la paraula. El guanyador serà l’encarregat de dissenyar un projecte expositiu que es presentarà a diverses galeries de la marca de viatges a Espanya i Portugal.

L’objectiu és anar més enllà de l’estereotipada fotografia de viatge. The Journey busca camins imaginaris o reals, recorreguts per terra o per mar o viatges fotogràfics introspectius que obrin noves fronteres. El viatge pot ser un simple desplaçament, un breu passeig, una aventura inesperada, un exili voluntari, una expedició sense rumb o, fins i tot, una odissea interior. Els matisos del viatge poden ser infinits. El certamen convida als fotògrafs a crear una proposta d’instal·lació d’un treball propi que abordi aquest tema d’una forma creativa, interessant i original.

La convocatòria, que ja restarà oberta fins al 30 de novembre, està dirigida a tots aquells fotògrafs professionals o amateurs, emergents o consagrats que acceptin el repte d’adaptar les seves propostes a les galeries de B the travel brand Xperience. La proposta guanyadora s’exposarà a partir del març de 2020 a la galeria de B the travel brand Xperience Barcelona.

 

Podeu trobar tota la informació sobre les bases i la convocatòria a www.xperiencethejourney.com

 

Notícies Relacionades

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

TORNA EL CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET

S'apropa la segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet, que aglutinarà tot el teixit creatiu i…

Amants del vintage! Arriba LOST&FOUND al Moll de la Fusta

Lost&Found Market celebrarà, una edició al Moll de la Fusta de Barcelona amb música, sessions de djs, activitats i la…