Foodies, arriba Hotel Tapa Tour!

lacosta

Neix Hotel Tapa Tour, la primera ruta-concurs de tapes d’autor en hotels urbans 

Hotel Tapa Tour presenta la primera ruta-concurs de tapes d’autor per hotels urbans del territori nacional. La primera edició d’Hotel Tapa Tour Barcelona se celebrarà del 6 al 17 d’abril. Hi participaran 30 hotels de 4 i 5 estrelles dels districtes barcelonins d’Eixample, Ciutat Vella, Sant Martí, Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi.

La iniciativa està dedicada a la promoció de la gastronomia hotelera a través d’un element tan arrelat en la nostra cultura popular com són les tapes. El repte d’Hotel Tapa Tour ésobrir la restauració hotelera al carrer i reivindicar l’hotel com a punt de trobada gastronòmica, no només per al públic estranger, sinó també per al públic local, generant vincles emocionals entre els hotels i els seus veïns, i trencant la barrera psicològica que els separa.

Durant l’edició, cada hotel oferirà al públic dues tapes diferents: una tapa a concurs, que serà valorada per un jurat (professional i popular), i una tapa solidària, fora de concurs, els beneficis de la qual estaran destinats a la causa social o ambiental escollida per cada establiment. El preu de la tapa més beguda (cava, vi o còctel) estarà entre 4€ i 8€.

El jurat professional, format per professionals del sector de la restauració, atorgarà els premis a la Millor Tapa Tradicional, Millor Tapa Avantguardista i Millor Tapa Sostenible.

El jurat popular, format pel públic assistent, podrà valorar les tapes a concurs, votant presencialment en cadascun dels hotels de la ruta, en els quals trobarà les paperetes de votació i les urnes per introduir el seu vot. El seu veredicte determinarà el premi a la Tapa més Popular.

Tots els votants podran participar en el sorteig de suculents premis oferts pels hotels participants. Per a això hauran de registrar-se a través de la pàgina web d’Hotel Tapa Tour.

Notícies Relacionades

DAVID SIMON AL SERIELIZADOSFEST

La 3a edició del Serielizados Fest, se celebrarà els dies 7, 8, 9 i 10 d’abril a Barcelona i comptarà…

ÈXIT DE LA PRIMERA EDICIÓ D'HOTEL TAPA TOUR

Més de 3.000 persones participen a la 1ª edició d'Hotel Tapa Tour i els guanyadors són El Condes de Barcelona,…

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…

TORNA EL MILLOR CINEMA ALEMANY

Una selecció de les millors obres de cinema d'autor i independent del cinema alemany es podran veure a la 5a…