Arriba una nova edició de l'OFFF Festival

lacosta

L’OFFF¬†se celebra els dies¬†25, 26 i 27 d’abril¬†a diferents espais del¬†Museu del Disseny de Barcelona¬†i reunir√† durant tres dies grans noms i reconeguts estudis d’arreu del m√≥n vinculats amb l’√†mbit de la creativitat, el disseny, la m√ļsica, l’art, l’espectacle i la cultura digital.

L’OFFF aplega a la comunitat més àmplia de professionals del sector del disseny i creativitat local i internacional i en els seus 18 anys d’experiència ha celebrat més de 40 edicions per tot el món sota el segell OFFF on tour. El 2018 va ser present a Milà, Lituània, Viena, Tel Aviv, Mèxic, Sevilla i Moscou. I durant la seva trajectòria també ha estat present a altres ciutats com Nova York, Londres, Lisboa i Cincinnati.

Enguany el festival oferirà 60 conferències i portarà a més de 100 artistes i creadors d’arreu del món. Entre els convidats destacats d’aquesta edició hi trobem a Nomada Studio, que ens presentaran Gris, el reconegut videojoc creat per Nomada i il·lustrat per Conrad Roset, desenvolupat per a Nintendo Switch i PC que recentment ha rebut un Premi Annie a millor animació per a un personatge de videojoc; Abby Beck, top senior product manager de Google que ens parlarà sobre AMP (pàgines mòbils accelerades); Munish Dabas i Mindy DelliCarpini, enginyers d’UX (User experience) que ens pressentaran el User Experience Engineering (UXE) i James Vitore, reconegut artista i dissenyador que ens parlarà del seu darrer llibre Feck perfuction, on reta i inspira al lector a buscar més, esforçar-se més i a crear un millor futur, entre molts altres.

Aquesta edició el festival s’inaugura amb el film The Mill dirigit per Ilya Abulkhanov, del reconegut estudi Mill+ que treballa la creació de contingut visual i efectes especials, coneguts per les seves feines d’efectes visuals de títols de crèdit com la tercera temporada de la sèrie televisiva True detective, Iron man o XMen, entre molts altres.

La cloenda de l‚ÄôOFFF ser√† el dissabte 27 d‚Äôabril amb¬†Main titles¬†(t√≠tols de cr√®dit) que enguany ser√† dirigida per¬†Chris Bjerre¬†i que ser√† la pe√ßa audiovisual que posar√† punt i final al certamen. Una pe√ßa que recull a tots els protagonistes de la present edici√≥ del festival i que tot el p√ļblic l‚Äôespera.¬†Un dels seus treballs m√©s recents i destacats √©s la col¬∑laboraci√≥ amb Ash Thorp en el film¬†Ghost in the Shell,¬†el fam√≥s v√≠deo de motion VOID,¬†el logotip introductori per a l‚Äôantologia de curtmetratges de¬†Blade Runner: lost memories¬†i els style frames per al programa¬†SYFY NIGHTFLYERS¬†de George R. R. Martin.

El festival ja té les entrades a la venda i se celebra a diferents espais del Museu del Disseny de Barcelona.

Notícies Relacionades

ARRIBA LA TERCERA EDICI√ď DEL FESTIVAL SECO

SECO desplega un potent programa de concerts, arts esc√®niques, cinema, gastronomia i arts visuals del 12 al 15 d'abril al…

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edici√≥ del Festival Internacional de Pallassos de Cornell√†-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

PRIMERS NOMS DE LA CINQUENA EDICI√ď DEL CARA¬∑B!

Pimp Flaco & Kinder Malo, Novedades Carminha, Sticky M.A. i La Zowi entre d'altres, avan√ßament de la cinquena edici√≥ del…