Arriba una nova ediciĂł de l'OFFF Festival - La Costa

lacosta

L’OFFF se celebra els dies 25, 26 i 27 d’abril a diferents espais del Museu del Disseny de Barcelona i reunirĂ  durant tres dies grans noms i reconeguts estudis d’arreu del mĂłn vinculats amb l’Ă mbit de la creativitat, el disseny, la mĂşsica, l’art, l’espectacle i la cultura digital.

L’OFFF aplega a la comunitat més àmplia de professionals del sector del disseny i creativitat local i internacional i en els seus 18 anys d’experiència ha celebrat més de 40 edicions per tot el món sota el segell OFFF on tour. El 2018 va ser present a Milà, Lituània, Viena, Tel Aviv, Mèxic, Sevilla i Moscou. I durant la seva trajectòria també ha estat present a altres ciutats com Nova York, Londres, Lisboa i Cincinnati.

Enguany el festival oferirà 60 conferències i portarà a més de 100 artistes i creadors d’arreu del món. Entre els convidats destacats d’aquesta edició hi trobem a Nomada Studio, que ens presentaran Gris, el reconegut videojoc creat per Nomada i il·lustrat per Conrad Roset, desenvolupat per a Nintendo Switch i PC que recentment ha rebut un Premi Annie a millor animació per a un personatge de videojoc; Abby Beck, top senior product manager de Google que ens parlarà sobre AMP (pàgines mòbils accelerades); Munish Dabas i Mindy DelliCarpini, enginyers d’UX (User experience) que ens pressentaran el User Experience Engineering (UXE) i James Vitore, reconegut artista i dissenyador que ens parlarà del seu darrer llibre Feck perfuction, on reta i inspira al lector a buscar més, esforçar-se més i a crear un millor futur, entre molts altres.

Aquesta edició el festival s’inaugura amb el film The Mill dirigit per Ilya Abulkhanov, del reconegut estudi Mill+ que treballa la creació de contingut visual i efectes especials, coneguts per les seves feines d’efectes visuals de títols de crèdit com la tercera temporada de la sèrie televisiva True detective, Iron man o XMen, entre molts altres.

La cloenda de l’OFFF serà el dissabte 27 d’abril amb Main titles (títols de crèdit) que enguany serà dirigida per Chris Bjerre i que serà la peça audiovisual que posarà punt i final al certamen. Una peça que recull a tots els protagonistes de la present edició del festival i que tot el públic l’espera. Un dels seus treballs més recents i destacats és la col·laboració amb Ash Thorp en el film Ghost in the Shell, el famós vídeo de motion VOID, el logotip introductori per a l’antologia de curtmetratges de Blade Runner: lost memories i els style frames per al programa SYFY NIGHTFLYERS de George R. R. Martin.

El festival ja té les entrades a la venda i se celebra a diferents espais del Museu del Disseny de Barcelona.

NotĂ­cies Relacionades

ARRIBA LA TERCERA EDICIĂ“ DEL FESTIVAL SECO

SECO desplega un potent programa de concerts, arts escèniques, cinema, gastronomia i arts visuals del 12 al 15 d'abril al…

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de CornellĂ 

El diumenge va acabar la divuitena ediciĂł del Festival Internacional de Pallassos de CornellĂ -Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

PRIMERS NOMS DE LA CINQUENA EDICIÓ DEL CARA·B!

Pimp Flaco & Kinder Malo, Novedades Carminha, Sticky M.A. i La Zowi entre d'altres, avançament de la cinquena ediciĂł del…