¡LLEGA UNA NUEVA EDICIÓN DE BAU DESIGN FÓRUM!

lacosta

Per tercer any consecutiu, BAU, Centre Universitari de Disseny de Barcelona, organitza el BAU Design Forum, les jornades interdisciplinars de disseny i comunicació amb conferències i taules rodones. A l’edició d’enguany, que tindrà lloc els propers dies 21 i 22 de setembre es reflexionarà i debatrà sobre les implicacions socials, polítiques i ambientals de qualsevol acte de disseny, entès com un acte de transformació del món en el qual vivim.

Com pot el disseny integrar la necessitat de transformació del món present amb la cura dels ecosistemes sobre els quals opera? Com pot enfrontar-se, alhora, a la urgència de les preguntes i a la complexitat de les respostes?

Els participants de BAU Design Forum 2017 són Albert Folch i Rafa Martínez de Folch Studio, Laia Miret de PlayGround, Virginia Tassinari, Joan Miquel Gual d’habitatges La Borda, CarrySomers de Fashion Revolution, Vermibus de OpenWalls Gallery, Miguel Mesa del Castillo, Mercè Rua d’ Holón i Elisabeth Lorenzi.

BAU Design Forum neix amb la voluntat de ser un punt de trobada i reflexió entorn del disseny en la seva dimensió multidisciplinària. Es tracta d’un esdeveniment destinat a totes aquelles persones -estudiants, alumni, docents, professionals i investigadors- interessades a explorar els nous horitzons ètics, socials i polítics del disseny contemporani​.

Consulta el programa i aconsegueix la teva entrada aquí!

Notícies Relacionades

El primer Fòrum de l'Acadèmia Catalana de la Música

El Fòrum será la primera actividad de carácter público que organiza la Academia y tendrá lugar el jueves 23 de…

RE-MOU-TE EN ESCENA

La coreògrafa Gemma Peramiquel presenta la seva revisió de «El món, la carn (l’últim cop)» de la companyia La Sota…

IN LOVE AMB EL CARTELL DEL CARA•B

Estem totalment in love amb el súper cartell del Cara•B 2017. Festival de cultura musical independent! 17 i 18 de…