ARRIBA UNA NOVA EDICI√ď DE BAU DESIGN F√íRUM!

lacosta

Per tercer any consecutiu,¬†BAU, Centre Universitari de Disseny de Barcelona,¬†organitza el¬†BAU Design Forum, les jornades interdisciplinars de disseny i comunicaci√≥ amb confer√®ncies i taules rodones. A l’edici√≥ d’enguany, que tindr√† lloc els propers dies 21 i 22 de setembre es reflexionar√† i debatr√† sobre les implicacions socials, pol√≠tiques i ambientals de qualsevol acte de disseny, ent√®s com un acte de transformaci√≥ del m√≥n en el qual vivim.

Com pot el disseny integrar la necessitat de transformació del món present amb la cura dels ecosistemes sobre els quals opera? Com pot enfrontar-se, alhora, a la urgència de les preguntes i a la complexitat de les respostes?

Els participants de BAU¬†Design¬†Forum¬†2017 s√≥n Albert Folch i Rafa Mart√≠nez de¬†Folch¬†Studio, Laia Miret de¬†PlayGround,¬†Virginia¬†Tassinari,¬†Joan Miquel¬†Gual¬†d’habitatges La Borda,¬†CarrySomers¬†de¬†Fashion¬†Revolution,¬†Vermibus¬†de¬†OpenWalls¬†Gallery,¬†Miguel Mesa del Castillo,¬†Merc√®¬†Rua¬†d’ Hol√≥n¬†i¬†Elisabeth¬†Lorenzi.

BAU Design Forum¬†neix amb la voluntat de ser un¬†punt de trobada i reflexi√≥ entorn del disseny en la seva dimensi√≥ multidisciplin√†ria.¬†Es tracta d’un esdeveniment destinat a totes aquelles persones -estudiants,¬†alumni, docents, professionals i investigadors- interessades a explorar els nous horitzons √®tics, socials i pol√≠tics del disseny contemporani‚Äč.

Consulta el programa i aconsegueix la teva entrada aquí!

Notícies Relacionades

El primer F√≤rum de l'Acad√®mia Catalana de la M√ļsica

El F√≤rum ser√° la primera actividad de car√°cter p√ļblico que organiza la Academia y tendr√° lugar el jueves 23 de…

RE-MOU-TE EN ESCENA

La core√≤grafa Gemma Peramiquel presenta la seva revisi√≥ de ¬ęEl m√≥n, la carn (l‚Äô√ļltim cop)¬Ľ de la companyia La Sota…

IN LOVE AMB EL CARTELL DEL CARA‚ÄĘB

Estem totalment in love amb el s√ļper cartell del Cara‚ÄĘB 2017. Festival de cultura musical independent! 17 i 18 de…