Van Van Market i Lost&Found Market junts de nou

lacosta

Després de l’èxit que va tenir de la Festa de Cultura Vintage fa dos anys a Els Encants de Barcelona, Van Van Market i Lost&Found Market tornen a unir les seves forces per oferir una edició repleta de gastronomia, tresors vintage i música en directe.

Com a gran novetat, es presentarà la tercera edició del Black Music Van Van, una sèrie de concerts de música negra que crearan una atmosfera especial per acompanyar l’habitual proposta gastronòmica de proximitat i qualitat.

El Van Van Market segueix fent gala del millor menjar de carrer de Barcelona i un total de 15 foodtrucks s’instal·laran en els mil dos-cents metres quadrats de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. En aquesta edició es podrà gaudir d’alguns dels millors foodtrucks de la ciutat com Caravan Made, Eureka Streetfood o Warike, entre d’altres, amb cuines tan diferents com la peruana, la italiana, la mediterrània o l’anglosaxona, sense oblidar-nos de les propostes dolces i el millor cafè d’especialitat de la ciutat.

El Black Music Van Van comptarà amb actuacions i sessions de djs durant tot el dissabte. Actuaran els grups A Contra Blues, Koko-Jean & The Tonics i Enma Fernández, que tenen en comú la seva influència per a la música negra (soul, jazz o rhythm&blues) i una elegant i explosiva posada en escena.

El diumenge dia 30, el Lost&Found Market celebra una edició exclusiva amb una selecció dels venedors de productes vintage habituals del mercat. Entre els participants estaran algunes de les millors parades d’objectes vintage que històricament han format part del Lost&Found Market, i també una representació de diferents col·lectius vinculats a l’univers vintage de la ciutat. Es podran trobar vinils, roba, joguines, còmics, mobles, objectes de decoració d’altres èpoques i un llarg etcètera. Una edició única per a reivindicar la passió pels objectes que han sobreviscut al pas del temps i les històries que ens expliquen.

Notícies Relacionades

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

La Costa recomana #77

Últims dies per veure loscorderos:sc a la Sala Hiroshima, no us els podeu perdre! anem escalfant motors amb l'estrena de…

RE-MOU-TE EN ESCENA

La coreògrafa Gemma Peramiquel presenta la seva revisió de «El món, la carn (l’últim cop)» de la companyia La Sota…