ARRIBA LA TERCERA EDICIÓ DEL FESTIVAL SECO

lacosta

SECO 2018 desplega un potent programa de concerts, arts escèniques, cinema amb música en viu, gastronomia i arts visuals del 12 al 15 d’abril al barri barceloní del Poble-sec.

La tercera edició de SECO – Festival Itinerant de Música i Arts Escèniques de Poble-sec renova els vincles amb les sales amigues del barri i amplia espais de programació, amb els jardins de les Tres Xemeneies com a eix festiu. Aquesta celebració artística convoca ciutadans i agents culturals per viure de forma col·lectiva i familiar el treball de creadors locals i internacionals.

Els jardins de les Tres Xemeneies són l’escenari d’una intensa jornada musical, diumenge 15, amb actuacions de bandes internacionals com FASENUOVA (Astúries), KINEMATIK (Beirut) i FILASTINE & NOVA (Malàsia/EUA) i de formacions vinculades al barri com COCANHA (França), KOU KERI KOU (Barcelona), LUISTOFELES (Xile/Barcelona) i TILL APRIL (Barcelona).

La Sala Upload se suma aquest any al projecte i acull els cap de cartell del festival, mentre que els espais d’art Catascopio, Tinta Invisible i Porta Roja renoven la seva implicació i exposen les tres iniciatives d’arts visuals que donen el tret de sortida del festival, dijous 12.

El festival SECO és una iniciativa d’Ojoquenosven, un col·lectiu gestat al barri amb la vocació de dinamitzar-lo promovent els artistes locals i convidant-ne d’internacionals per gaudir-ne de forma col·lectiva i en família.

Notícies Relacionades

Neix Veus, el festival de grups vocals de Catalunya

La veu, la formació, la participació i la qualitat són els elements diferenciadors del festival, que se celebrarà del 8…

Amants del vintage! Arriba LOST&FOUND al Moll de la Fusta

Lost&Found Market celebrarà, una edició al Moll de la Fusta de Barcelona amb música, sessions de djs, activitats i la…

IN LOVE AMB EL CARTELL DEL CARA•B

Estem totalment in love amb el súper cartell del Cara•B 2017. Festival de cultura musical independent! 17 i 18 de…