ARRIBA LA 19A EDICIÓ D'ESCENA POBLENOU - La Costa

lacosta

Des de del dijous 22 al diumenge 25 d’octubre el Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou celebra la seva 19a edició. Dinou anys de resistència fent ininterrompudament un festival d’arts escèniques contemporànies multidisciplinari, implicat amb el territori i amb la realitat social actual.

Escena Poblenou 2020 proposa una programació de 18 espectacles, 12 d’ells estrenes, i 3 tallers, travessada per tres eixos que formen part de l’ADN del festival: el suport a la creació, la forta presència de dones creadores i la reivindicació de l’espai públic. El festival estableix més de deu complicitats i col·laboracions entre festivals i espais escènics de Barcelona i Catalunya, dóna suport en la creació a 12 propostes escèniques i potencia la seva línia educativa i de treball amb joves, ja sigui a través de projectes de creació  o de tallers.

Escena Poblenou torna amb el compromís rotund de fer el festival defensant i apostant per una escena viva, presencial, propera i relacional. En paraules de la seva directora artística, Ada Vilaró: “Aquest any ens trobem contínuament preguntant-nos i qüestionant-nos les “noves” relacions entre les normatives i protocols i les llibertats d’estar, fer i ser amb relació a l’altre, a la comunitat, a l’espai públic, als teatres, a la cultura, al món. Més que mai desitgem i volem una escena on les arts en viu siguin la primera opció, perquè és necessari, en aquests temps d’incertesa, posar el cos, el cor i l’ànima per compartir-nos, per trobar-nos, retrobar-nos físicament amb l’altre“.

En l’actual marc de complexitat, Escena Poblenou presenta un festival fet amb il·lusió, perquè després de tots aquests mesos és necessari “omplir” els carrers i les places de teatre i d’arts escèniques i perquè la gent necessita la cultura per viure. És moment de posar el cos en escena, de reivindicar les arts de carrer i de donar suport a la creació perquè#laculturaessegura i #laculturatambecura. 

Per això, Escena Poblenou us posa un plat a taula, perquè vingueu i gaudiu del festival, perquè tenen moltes, moltes, moltes #GanesDeVosaltres!

Des de La Costa Comunicació tornem a acompanyar la difusió a premsa del festival.

Notícies Relacionades

ARRIBA LA TERCERA EDICIÓ DEL FESTIVAL SECO

SECO desplega un potent programa de concerts, arts escèniques, cinema, gastronomia i arts visuals del 12 al 15 d'abril al…

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

PRIMERS NOMS DE LA CINQUENA EDICIÓ DEL CARA·B!

Pimp Flaco & Kinder Malo, Novedades Carminha, Sticky M.A. i La Zowi entre d'altres, avançament de la cinquena edició del…