NEIX "FLORS AL MERCAT": UN MERCAT DE FLORS, PLANTES, ARTESANIA, BRUNCH I VERMUT - La Costa

lacosta

El proper¬†19 de maig, de 10 a 19 h,¬†tindr√† lloc la primera edici√≥ de¬†Flors al Mercat,¬†una nova cita de primavera a Barcelona que reunir√†¬†flors, plantes, artesania, brunch, vermut¬†i sostenibilitata la¬†pla√ßa de Margarida Xirgu¬†del Poble-sec, amb¬†entrada gratu√Įta.¬†Un lloc ideal per gaudir de l’aire lliure¬†i d’un¬†ambient familiar, envoltats de¬†flors,¬†plantes i d’artesania inspirada en la natura, amb¬†activitats i tallers¬†creatius i de¬†sostenibilitat, bona¬†m√ļsica¬†i delicioses propostes de¬†brunch i vermut.

Flors al Mercat √©s un mercat de flors i plantes que pret√©n anar molt m√©s enll√†, convertint-se en una plataforma per¬†fer cr√©ixer la cultura de la flor i aprendre¬†iniciatives de sostenibilitat urbana. Per fer-ho compta amb la participaci√≥ de¬†floristeries locals¬†i¬†artesans¬†inspirats per la natura, aix√≠ com d’iniciatives¬†de¬†sostenibilitat.

Entre les¬†floristeries¬†que participen a Flors al Mercat¬†estan¬†els especialistes en roses¬†Au nome de la rose; el treball artes√†, fet a m√† i a mida de¬†Lilart flors;¬†els superherois en bicicleta¬†de¬†Florster¬†que porten rams amb v√≠deo de l’entrega incl√≥s;¬†els pioners de l’art floral¬†a Barcelona¬†MayFlower; les creacions personalitzades de flors de¬†Petit¬†Muguet; la boutique bot√†nica¬†Marea Verde¬†i l’estudi especialitzat en art floral¬†Dent de Lionne.

El¬†Festivalet, la fira de disseny independent i artesania que es celebra cada desembre a Barcelona, ha estat l’encarregada de seleccionar¬†projectes d’artesans que s’inspiren en el m√≥n de les flors, les plantes o la bot√†nica. Entre ells trobarem, entre d’altres, la cosm√®tica natural de proximitat de¬†Mamita Botanical; els testos de cer√°mica amb personalitat de¬†Pompilio Plants;¬†els productes t√®xtils pintats un a un a m√† al√ßada¬†de¬†Conchita Plasencia; les¬†peces amb vidres antics recuperats i cer√†mica de¬†NY√ÄS¬†o els cianotips de¬†Kind of Cyan.

A m√©s d’ocupar-se d’aquesta petita edici√≥ primaveral del Festivalet, el seu equip impulsor,¬†Dudu√°, que ofereix tallers per recuperar t√®cniques manuals tradicionals del passat i posar-les al dia, organitza els¬†tallers i activitats¬†de Flors al Mercat. Entre elles, no faltar√† l’intercanvi d’esqueixos, que fan peri√≤dicament amb gran √®xit¬†a l’espai de Dudu√°.

Tamb√© es faran¬†tallers i activitats¬†de¬†t√®cniques florals i bot√†niques¬†– kokedamas, hort urb√†, terraris¬†– i¬†d’altres dedicats a parlar i aprendre d’iniciatives de¬†sostenibilitat urbana, amb l’objectiu de crear tamb√© un punt de trobada d’aprenentatge i divulgaci√≥ on puguin col¬∑laborar institucions i entitats especialitzades, per connectar amb la natura i aprendre sobre ella.

Per acompanyar totes aquestes propostes podrem gaudir del¬†jazz en directe¬†de¬†Diorama Jazzband¬†a l’hora del vermut, aix√≠ com¬†d’una¬†deliciosa oferta gastron√≤mica¬†tant de¬†vermut i aperitiu,¬†com de¬†brunch i¬†esmorzar internacional, amb els caf√®s d’especialitat de¬†The Milk & Coffee¬†i els pastissos de¬†El Colectivo, entre d’altres. Tota la oferta gastron√≤mica est√† coordinada per¬†Eat Street.

Flors al Mercat est√† organitzat per l’equip editor de¬†BCN M√©s¬†– premsa 100% independent, triling√ľe, barcelonesa i en paper – i creadors d’esdeveniments com¬†Eat Street¬†o¬†What the Foc!,¬†en col¬∑laboraci√≥ amb el¬†Festivalet. Compta amb el suport del¬†Districte de Sants-Montju√Įc¬†i la col¬∑laboraci√≥ de¬†Marqu√©s de Riscal,¬†Dasler¬†i¬†El Peri√≥dico.

Notícies Relacionades

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edici√≥ del Festival Internacional de Pallassos de Cornell√†-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

VOLS CON√ąIXER EL GREC DE LA M√Ä DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentaci√≥ oberta que far√† Cesc Casades√ļs per donar a con√®ixer tota la programaci√≥ d'enguany!

IN LOVE AMB EL CARTELL DEL CARA‚ÄĘB

Estem totalment in love amb el s√ļper cartell del Cara‚ÄĘB 2017. Festival de cultura musical independent! 17 i 18 de…