Arriba b'Ars amb una edició 100% online i gratuïta - La Costa

lacosta

La setena edició de b’Ars, Barcelona International Arts & VFX Fair reunirà el 27 i 28 de novembre el talent creatiu de la indústria del sector de l’animació i VFX en una edició 100% online i gratuïta.

La fira mantindrà la seva programació habitual de conferències i panel discussions d’alt nivell a càrrec d’experts nacionals i internacionals; workshops adreçats a estudiants i professionals del sector; i una job fair i mercat de pràctiques amb les principals empreses del sector dels VFX, l’animació, els videojocs i 3D.

b’Ars avança part de la seva programació on destaquen les conferències Els VFX darrere de Project Power, on el director creatiu i supervisor de VFX de Framestore, Ivan Moran, ens revelarà el seu procés creatiu des de l’art conceptual inicial fins al VFX explosiu final de la pel·lícula Project Power de Netflix;  Josep, la pel·lícula entre bastidors, on el productor executiu Jordi Olivai l’assistent de direcció Juan Carlos Concha Riveros ens parlaran sobre la història que hi ha al darrere d’aquest projecte francès-espanyol.

Per segon any consecutiu amb l’objectiu de visibilitzar i fomentar la presència femenina en el món de les arts digitals, el certamen impulsa Women at b’Ars, un espai de celebració del talent femení on dialogar, reflexionar i establir noves sinèrgies entre les associacions de dones del sector. Enguany tindrà lloc Les dones a l’indústria de l’animació i VFX espanyola el panel discusion sobre l’informe Dones en la indústria de l’animació de l’Associació MIA on es parlarà sobre la poca o nul·la representació en  llocs directius i de lideratge que tenen les dones en el sector de l’animació. Moderarà la trobada Marisol López, gestora cultural especialitzada en l’àmbit digital i directora de l’Àrea de Cultura Digital a l’Institut Català d’Empreses Culturals (ICEC) i participarà Myriam Ballesteros, managing director de MB Producciones; Deneb Sabater, production manager i vicepresidenta de MIA; Sara Saez, rigger; Virgine Bourdin, directora creativa de la companyia Art of Direction; i Sara Cuenca, sociòloga i autora de l’informe.

El certamen internacional torna a apostar pel lema “revealing the invisible” ja que continua amb la lluita de donar visibilitat al talent creatiu que hi ha darrera del sector de l’animació i els VFX. Els VFX formen part de la postproducció, són els efectes visuals que es donen a imatges ja creades i/o manipulades un cop han estat gravades. Amb aquests efectes es poden modificar els paisatges, escenaris i les accions, així com crear mons, criatures i personatges increïbles. Els VFX sempre van de la mà de l’animació 3D i són una part inalienable d’una pel·lícula, un videojoc, un anunci publicitari i ara, en els darrers anys, de totes les noves tecnologies que utilitzen la realitat virtual i la immersiva.

Des de La Costa Comunicació ens encarreguem de la difusió en premsa d’aquesta setena edició de b’Ars.

Notícies Relacionades

PRIMERS NOMS DE LA CINQUENA EDICIÓ DEL CARA·B!

Pimp Flaco & Kinder Malo, Novedades Carminha, Sticky M.A. i La Zowi entre d'altres, avançament de la cinquena edició del…

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

Artbuilding al centre de Pamplona

L'artista navarrès Mikel Belascoain ens proposa la instal·lació expositiva Madonna 1986, ocupant tot un edifici al centre de Pamplona.