Arrenca la campanya 'Viva mi feminismo' per a recaptar fons per a col·lectius de dones

lacosta

 

‘Viva mi Feminismo’ arrenca l’1 de desembre i el seu objectiu és recolzar a tots els feminismes, de manera inclusiva, per a celebrar i recordar com les xarxes de dones segueixen salvant vides en plena pandèmia, sostenint a grups i comunitats, i mantenint la solidaritat dels barris.

Calala és l’únic fons de dones que existeix a Espanya. És una fundació constituïda fa 10 anys a nivell estatal amb seu a Barcelona, que promou els drets, la participació, la transparència, l’empoderament i el lideratge de les dones a Centreamèrica i Espanya, mitjançant la mobilització de recursos destinats a enfortir les seves organitzacions, xarxes i moviments.

Calala, fundació feminista que promou els drets, la participació i l’empoderament de les dones a Centreamèrica i l’Estat espanyol, anuncia el llançament de la iniciativa ‘Viva mi feminismo’, amb el propòsit de posar en valor el feminisme que defensa, reclama i proposa sol·lucions per a que totes les persones puguin disfrutar plenament de la seva vida. ‘Viva mi feminismo’ s’articula entorn de la web www.vivamifeminismo.org a través de la qual les persones que vulguin participar poden realitzar diferents tipus de donació que tenen assignades les seves respectives recompenses. La recompensa estrella és una pancarta amb el lema “Viva mi feminismo” per a penjar al balcó. Amb aquesta acció, Calala pretén visibilitzar la rellevància de les xarxes de dones en el context actual a través de la nova xarxa social que es va teixir durant el confinament: la dels balcons, finestres i patis de veïnes de tot el país.

“Des de Calala volem homenatjar aquelles persones i organitzacions que, havent de bregar ja amb el seu propi (des)confinament, han seguit defensant drets i cuidant a aquelles que estan tenint grans dificultats per a sobreviure a aquesta pandèmia. Celebrem la solidaritat feminista organitzada que s’ha viscut durant el confinament, i volem recuperarl-a en aquesta nova normalitat”, explica María Palomares Arenas, directora executiva de Calala.

La reconeguda activista feminista Pamela Palenciano (patrona de Calala) i les il·lustradores Raquel Riba Rossy i Javirroyo són algunes de les persones que han volgut recolzar amb la seva rellevància pública aquesta iniciativa. “Viva mi feminismo” arrenca avui dimars 1 de desembre, coincidint amb la celebració del GivingTuesday (moviment global, sense ànim de lucre, que promou la solidaritat entre persones, organitzacions i empreses), i inclourà diferents accions fins al 8 de març de 2021, Dia Internacional de la Dona.

 

Notícies Relacionades

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El Més Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a…