ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

lacosta

XX

El dissabte arrenca el Festival El Més Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a edició que enguany incorpora dos nou espais: el CCCB i l’Atrium de Viladecans.

Una altra de les grans novetats és que també hi haurà una jornada destinada al públic professional i activitats paral·leles (masterclasses i tallers amb artistes). El certamen se celebra a 11 ciutats i 14 teatres. El Més Petit de Tots és un festival de referència, singular i únic ja que mostra els millors espectacles internacionals, nacionals i contemporanis destinats a aquesta franja d’edat: nens de 0 a 5 anys.

Enguany la producció pròpia del festival és Maleable d’Helena Lizari, una coproducció entre el festival i el Mercat de les Flors.

White de la companyia escocesa Catherine Wheels Theatre CompanyMama Singt Geschenke (Les cançons de la mare són un regal) de la companyia Szene Bunte Wähne i Nishimwe (Àustria) i Lala Pop de la companyia Inger Cecilie Bertrán de Lis de Noruega, entre els espectacles internacionals més destacats de la programació.

El Festival El Més Petit de Tots va ser creat ara fa dotze anys a Sabadell per LaSala Miguel Hernández i és un aparador per a mostrar creacions artístiques de qualitat i de proximitat i un referent per aquest sector artístic tan poc desenvolupat en el nostre país.

Les entrades del festival es poden comprar aquí: LINK

Notícies Relacionades

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…

SURFCITY FESTIVAL

Movistar SURFCITY FESTIVAL és el primer festival artístic multidisciplinar que gira entorn al concepte Surf vers Ciutat. Es va celebrar el passat…

Tornen els vermuts de l'Hora del Jazz!

Aquest diumenge arrenca una nova edició del festival L'Hora del Jazz - Memorial Tete Montoliu envairà tot el mes de…