UN RECREAT MEETINGS A MEDIDA ADAPTADO A TUS NECESIDADES

lacosta

Fa uns dies a La Costa Comunicació vam decidir posar el nostra granet de sorra per impulsar el món de la cultura durant aquesta etapa de confinament. Com moltes empreses del sector cultural –un sector fràgil de per si i castigat per uns pressupostos molt limitats- entomàvem el repte de subsistir i reinventar-nos durant aquesta emergència sanitària 

Vam decidir apostar per fer allò que millor sabem fer: promoure i comunicar projectes creatius i establir nous vincles per fomentar nous esdeveniments. És així com va néixer la idea de crear trobades digitals entre professionals de la cultura a l’estil dels ja coneguts speed meetings presencials. Vam trobar en l’estudi de disseny Karakter Studio els millors aliats per emprendre aquesta aventura que vam batejar com Recreat Meetings i que vam comunicar com a cites creatives en temps de confinament. 

Després de l’èxit de la primera edició del Recreat Meetings del passat dijous 26 de març amb més de 70 cites creatives online i un total de 46 participants, hem decidit afegir-les al nostre catàleg de serveis. Si creus que la cultura no s’atura i vols que es mantingui el contacte entre els professionals del sector, compta amb nosaltres! T’organitzem Recreat Meetings fets a mida segons les necessitats del teu entorn i el teu territori oferint les següents activitats:

Speed meetings personalitzats: trobades online de 20 minuts on posem en contacte diferents agents actius de la cultura. Ideem la millor trobada online tenint en compte l’activitat i els interessos dels participants. I ho fem per avançar, perquè sabem que les connexions són essencials en el sector cultural, i des de Recreat Meetings ho volem posar fàcil.

Focus Group: grups de treball online on comptarem amb experts en gestió cultural, comunicació,màrqueting, literatura, música o arts escèniques entre d’altres, per parlar sobre els possibles canvis i escenaris de l’actual paradigma. Aquestes sessions es fan online i compten amb un moderador, un ponent i un aforament obert a la nostra xarxa de creatius i professionals del sector. Un cop finalitzada la ponència, obrim torn de preguntespels assistents.

Networking: activitats obertes de networking lliure en grups de més de dues persones. L’equip de Recreat Meetings està present en tot moment per dirigir i dinamitzar l’activitat.

Si vols que organitzem un Recreat Meetings a la teva comunitat o ciutat, escriu-nos a recreatmeetings@gmail.com.

Pots ampliar informació, aquí!

xx

xx

Notícies Relacionades

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

TORNA EL CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET

S'apropa la segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet, que aglutinarà tot el teixit creatiu i…

Torna el CREA, la trobada del Districte Cultural

Ja s'apropa el CREA, la trobada professional del Districte Cultural que aglutinarà en un mateix dia i espai el teixit creatiu…