Aquest nadal, tots al Museu!

lacosta

Després de l’èxit de la primera edició, es posa en marxa una nova edició de Nadal al Museu. Els 27 museus integrats a la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona s’uneixen de nou per motivar les visites de públic familiar durant les festes nadalenques. Museus de temàtiques variades: la història, el joc, l’artesania, l’arqueologia, l’etnologia, el medi natural, el mar, la tecnologia, l’art, etc., que ofereixen la possibilitat de passar-s’ho bé i participar en un sorteig.

Les visites familiars que tinguin lloc entre el 10 de desembre al 8 de gener als 27 museus que conformen la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona, tindran premi. Amb l’entrada al museu, es proporciona un codi a la família visitant per tal de registrar-lo a posteriori al web: www.nadalalmuseu.com.

D’aquesta forma s’entra en el sorteig de diversos premis:

Un cap de setmana gratuït a la Vall de Núria que inclou una estada d’una nit d’hotel a la Vall de Núria amb pensió completa i tren cremallera per a quatre persones (dos adults i dos nens), i una visita familiar al Museu Etnogràfic de Ripoll.

Un Ipad i un passi familiar anual per visitar tots els museus de la Xarxa.

El dia 15 de gener s’anunciaran al web www.nadalalmuseu.com les persones guanyadores del sorteig.

Els 27 museus integrants de la campanya Aquest Nadal, la teva aventura comença al museusón: Museu Etnològic del Montseny. La Gabella (Arbúcies), Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles, Museu Darder. Espai d’Interpretació de l’Estany (Banyoles), Terracotta. Museu de terrissa i ceràmica industrial de la Bisbal, Museu Municipal Josep Aragay (Breda), Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries, Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries, Museu de l’Anxova i de la Sal (l’Escala), Museu del Joguet de Catalunya (Figueres), Museu de l’Empordà (Figueres), Museu d’Arqueologia de Catalunya-Girona, Museu d’Art de Girona, Museu del Cinema. Col·lecció Tomàs Mallol(Girona), Museu d’Història de Girona, Museu d’Història dels Jueus (Girona), Tresor de la Catedral de Girona, Museu Municipal de Llívia, Museu del Mar de Lloret de Mar, Museu de la Garrotxa (Olot), Museu dels Sants d’Olot, Museu del Suro de Palafrugell, Museu de la Pesca de Palamós, Museu Etnogràfic de Ripoll, Museu d’Història. Sant Feliu de Guíxols, Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), Museu Municipal de Tossa de Mar i Museu d’Arqueologia de Catalunya-Ullastret.

Notícies Relacionades

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…

Imaga estrena una peça basada en la suspensió dels cabells

La companyia de circ Imaga, estrenarà el seu espectacle "FS2 · Sinfonía Escénica de la Relación", basat en la tècnica…

Tornen els vermuts de l'Hora del Jazz!

Aquest diumenge arrenca una nova edició del festival L'Hora del Jazz - Memorial Tete Montoliu envairà tot el mes de…