AQUEST CAP DE SETMANA ARRIBA EL SANT JORDI DE NADAL DEL TRESC - La Costa

lacosta

Dissabte 30 de novembre i diumenge 1 de desembre torna l’esdeveniment literari meŐĀs destacat de l‚Äôhivern a Barcelona: el Sant Jordi de Nadal del TRESC.¬†I ja podeu consultar¬†tota la programaci√≥.

Enguany, la festa literaŐÄria nadalenca del TRESC dura¬†dos dies, reunir√†¬†una setantena d’autors i autores¬†i proposa¬†65 activitats per a grans i petits. Un cap de setmana ple de literatura amb¬†parades de llibres, signatures d‚Äôautors i autores, col¬∑loquis literaris, activitats infantils i concerts, amb noms destacats com¬†Roger de GraŐÄcia,¬†Maria Barbal,¬†Xavier Bosch,¬†Christina Rosenvinge¬†i¬†MaŐÄrius Serra, entre molts d’altres.

La¬†zona market¬†compta¬†amb m√©s llibreries que mai –¬†EikyoŐā, Liliput, Lata Peinada, Outlet de Llibres Nous, Llibreria FabreŐĀ, Caixa d‚ÄôEines, Haiku, Casa del Llibre, Horitzons, Abacus i La Carbonera – aix√≠ com amb¬†pop up stores¬†per triar i remenar llibres i productes literaris.¬†I, com cada any, tamb√© hi ha¬†una aŐÄmplia oferta gastronoŐÄmica de¬†food trucks.

L‚ÄôacceŐĀs eŐĀs gratuiŐąt amb inscripcioŐĀ preŐÄvia a¬†www.santjordidenadal.cat¬†i obert a tothom (socis i no socis del TRESC). Ja est√† disponible¬†tota la programaci√≥¬†al web.

Notícies Relacionades

√öLTIM CAP DE SETMANA DEL PAS!

Obeses (amb la Coral Ars Nova de Martorell) i el flamenc de Sonia Olla & Ismael Fern√°ndez, protagonistes de l'√ļltim…

VOLS CON√ąIXER EL GREC DE LA M√Ä DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentaci√≥ oberta que far√† Cesc Casades√ļs per donar a con√®ixer tota la programaci√≥ d'enguany!

TORNA EL CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET

S'apropa la segona edici√≥ del CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet, que aglutinar√† tot el teixit creatiu i…