AQUEST CAP DE SETMANA ARRIBA EL SANT JORDI DE NADAL DEL TRESC - La Costa

lacosta

Dissabte 30 de novembre i diumenge 1 de desembre torna l’esdeveniment literari meĢs destacat de lā€™hivern a Barcelona: el Sant Jordi de Nadal del TRESC.Ā I ja podeu consultarĀ tota la programaciĆ³.

Enguany, la festa literaĢ€ria nadalenca del TRESC duraĀ dos dies, reunirĆ Ā una setantena d’autors i autoresĀ i proposaĀ 65 activitats per a grans i petits. Un cap de setmana ple de literatura ambĀ parades de llibres, signatures dā€™autors i autores, colĀ·loquis literaris, activitats infantils i concerts, amb noms destacats comĀ Roger de GraĢ€cia,Ā Maria Barbal,Ā Xavier Bosch,Ā Christina RosenvingeĀ iĀ MaĢ€rius Serra, entre molts d’altres.

LaĀ zona marketĀ comptaĀ amb mĆ©s llibreries que mai –Ā EikyoĢ‚, Liliput, Lata Peinada, Outlet de Llibres Nous, Llibreria FabreĢ, Caixa dā€™Eines, Haiku, Casa del Llibre, Horitzons, Abacus i La Carbonera – aixĆ­ com ambĀ pop up storesĀ per triar i remenar llibres i productes literaris.Ā I, com cada any, tambĆ© hi haĀ una aĢ€mplia oferta gastronoĢ€mica deĀ food trucks.

Lā€™acceĢs eĢs gratuiĢˆt amb inscripcioĢ preĢ€via aĀ www.santjordidenadal.catĀ i obert a tothom (socis i no socis del TRESC). Ja estĆ  disponibleĀ tota la programaciĆ³Ā al web.

NotĆ­cies Relacionades

ƚLTIM CAP DE SETMANA DEL PAS!

Obeses (amb la Coral Ars Nova de Martorell) i el flamenc de Sonia Olla & Ismael FernĆ”ndez, protagonistes de l'Ćŗltim…

VOLS CONƈIXER EL GREC DE LA Mƀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentaciĆ³ oberta que farĆ  Cesc CasadesĆŗs per donar a conĆØixer tota la programaciĆ³ d'enguany!

TORNA EL CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET

S'apropa la segona ediciĆ³ del CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet, que aglutinarĆ  tot el teixit creatiu i…