AQUEST CAP DE SETMANA ARRIBA EL SANT JORDI DE NADAL DEL TRESC - La Costa

lacosta

Dissabte 30 de novembre i diumenge 1 de desembre torna l’esdeveniment literari més destacat de l’hivern a Barcelona: el Sant Jordi de Nadal del TRESC. I ja podeu consultar tota la programació.

Enguany, la festa literària nadalenca del TRESC dura dos dies, reunirà una setantena d’autors i autores i proposa 65 activitats per a grans i petits. Un cap de setmana ple de literatura amb parades de llibres, signatures d’autors i autores, col·loquis literaris, activitats infantils i concerts, amb noms destacats com Roger de Gràcia, Maria Barbal, Xavier Bosch, Christina Rosenvinge i Màrius Serra, entre molts d’altres.

La zona market compta amb més llibreries que mai – Eikyô, Liliput, Lata Peinada, Outlet de Llibres Nous, Llibreria Fabré, Caixa d’Eines, Haiku, Casa del Llibre, Horitzons, Abacus i La Carbonera – així com amb pop up stores per triar i remenar llibres i productes literaris. I, com cada any, també hi ha una àmplia oferta gastronòmica de food trucks.

L’accés és gratuït amb inscripció prèvia a www.santjordidenadal.cat i obert a tothom (socis i no socis del TRESC). Ja està disponible tota la programació al web.

Notícies Relacionades

ÚLTIM CAP DE SETMANA DEL PAS!

Obeses (amb la Coral Ars Nova de Martorell) i el flamenc de Sonia Olla & Ismael Fernández, protagonistes de l'últim…

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

TORNA EL CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET

S'apropa la segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet, que aglutinarà tot el teixit creatiu i…