Any nou, imatge nova! - La Costa

lacosta

Encetem el 2016 amb una renovació de la nostra imatge i el web de La Costa!

A¬†La Costa ens agrada estar al dia i mostrar tot el millor de nosaltres, per aix√≤ hem volgut estrenar l’any com cal. Una renovaci√≥ de la nostra identitat gr√†fica i un nou web per mostrar-te tot el que fem i fer-te arribar les nostres recomanacions, aix√≠ com una eina molt m√©s pr√†ctica que esperem sigui d’utilitat per a tothom.

Tot aix√≤ no hauria estat possible sense la feina, la professionalitat i el talent de l’√Ālvaro de¬†Karakter Studio, qui ens ha creat la nova imatge i el nou web i, sobretot, qui ens ha ent√®s a la perfecci√≥ i creiem ha sabut transmetre molt b√© qu√® fem i qui som. Gr√†cies!
Aquí un resum del que hi trobareu al nou web:

EQUIP¬†Aqu√≠ ens posar√†s cara i tamb√© hi trobar√†s els nostres contactes, per fer-nos arribar les teves propostes, idees, peticions, preguntes o el que pensis que podem respondre’t.

SERVEIS A La Costa estem especialitzades en moltes coses (en matèria de comunicació, eh?) que potser no sabies. Aquí trobaràs i podràs ampliar informació de tots els serveis que oferim com agència.

ZONA DE PREMSA Aquí et podràs descarregar tots els materials dels projectes que ens ocupen. Les millors fotografies, els vídeos i les notes i dossier de premsa, tot per a facilitar-te la teva feina.

CLIENTS¬†Ens agrada mimar als nostres clients i els hi hem volgut dedicar l’espai que es mereixen: les not√≠cies m√©s destacades, les fotos m√©s xules, en qu√® els hem ajudat i un breu relat de la nostra hist√≤ria compartida.

NOT√ćCIES¬†Si vols estar al dia de tot el que fem, pots llegir les nostres not√≠cies i et pots subscriure al nostre newsletter que rebr√†s tots els dimarts amb les millors propostes culturals de la setmana!

CONTACTE¬†Tenim una lluminosa oficina al centre de Barcelona, dos tel√®fons que treuen fum, un correu que est√† esperant el que vulguis explicar-nos i unes xarxes socials que no paren. T’ho posem f√†cil per trobar-nos!

Notícies Relacionades

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmar√®s del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

ARRENCA EL M√ČS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El M√©s Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindr√† lloc la 12a…

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edici√≥ de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…

EL CIRC M√ČS CONTEMPORANI EN PROC√ČS DE CREACI√ď

La Central del Circ obre les seves portes per a mostrar el treball en proc√©s de creaci√≥ de 4 companyies…