Any nou, imatge nova!

lacosta

Encetem el 2016 amb una renovació de la nostra imatge i el web de La Costa!

La Costa ens agrada estar al dia i mostrar tot el millor de nosaltres, per això hem volgut estrenar l’any com cal. Una renovació de la nostra identitat gràfica i un nou web per mostrar-te tot el que fem i fer-te arribar les nostres recomanacions, així com una eina molt més pràctica que esperem sigui d’utilitat per a tothom.

Tot això no hauria estat possible sense la feina, la professionalitat i el talent de l’Álvaro de Karakter Studio, qui ens ha creat la nova imatge i el nou web i, sobretot, qui ens ha entès a la perfecció i creiem ha sabut transmetre molt bé què fem i qui som. Gràcies!
Aquí un resum del que hi trobareu al nou web:

EQUIP Aquí ens posaràs cara i també hi trobaràs els nostres contactes, per fer-nos arribar les teves propostes, idees, peticions, preguntes o el que pensis que podem respondre’t.

SERVEIS A La Costa estem especialitzades en moltes coses (en matèria de comunicació, eh?) que potser no sabies. Aquí trobaràs i podràs ampliar informació de tots els serveis que oferim com agència.

ZONA DE PREMSA Aquí et podràs descarregar tots els materials dels projectes que ens ocupen. Les millors fotografies, els vídeos i les notes i dossier de premsa, tot per a facilitar-te la teva feina.

CLIENTS Ens agrada mimar als nostres clients i els hi hem volgut dedicar l’espai que es mereixen: les notícies més destacades, les fotos més xules, en què els hem ajudat i un breu relat de la nostra història compartida.

NOTÍCIES Si vols estar al dia de tot el que fem, pots llegir les nostres notícies i et pots subscriure al nostre newsletter que rebràs tots els dimarts amb les millors propostes culturals de la setmana!

CONTACTE Tenim una lluminosa oficina al centre de Barcelona, dos telèfons que treuen fum, un correu que està esperant el que vulguis explicar-nos i unes xarxes socials que no paren. T’ho posem fàcil per trobar-nos!

Notícies Relacionades

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El Més Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a…

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…

EL CIRC MÉS CONTEMPORANI EN PROCÉS DE CREACIÓ

La Central del Circ obre les seves portes per a mostrar el treball en procés de creació de 4 companyies…