RECORDA VISITAR LA LISTENING STATION

lacosta

Una de les activitats que promou el col·lectiu és la Listening Station, un punt d’escolta de vinils d’alta fidelitat que viatja per tot el món. Després de passar per Londres i Amsterdam, ha arribat a Barcelona com a tercera ciutat de la seva ruta. Fins al 31 de març aquesta estació de so estarà instal·lada a la botiga de vinils Discos Paradiso perquè tot aquell que vulgui, pugui experimentar i gaudir d’un so d’altíssima qualitat, tant escoltant els discos de la pròpia botiga, com portant el seu disc preferit.

La persona que visiti la Listening Station, trobarà una gamma d’agulles i auriculars especialment seleccionats per ajudar a descobrir una experiència sonora única. Cada component ha estat curosament seleccionat per la seva capacitat de reproduir el so original del vinil.

La dj Ivy Barkakati, que ha punxat en clubs tan importants de la ciutat com Razzmatazz, Nitsa / Apolo o Moog, serà l’encarregada de mostrar i explicar al visitant tots els detalls de la Listening Station.

Analogue Foundation és un col·lectiu apassionat per la qualitat de l’analògic, tant com a filosofia, com per la forma de crear i d’entendre la bellesa del so. El col·lectiu va ser fundat per l’enginyer de so Russell Elevado, el grup artístic Soundwalk Collective i l’empresa d’àudio Audio-Technica.

Per arrencar la setmana a Barcelona, divendres passat, el col·lectiu va organitzar en l’espai Artte la xerrada “Vinils i so analògic des de diferents mirades” que va reunir a diferents personalitats del món de la música i la producció analògica, que van aportar la seva visió de per què és important que segueixi coexistint amb el món digital. I després, va tenir lloc una festa que va reunir en una sessió back to back amb vinils els prestigiosos djs Zero i Marc Piñol.

Notícies Relacionades

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

La Costa recomana #77

Últims dies per veure loscorderos:sc a la Sala Hiroshima, no us els podeu perdre! anem escalfant motors amb l'estrena de…

La Costa recomana #90

La Sala Hiroshima acull Poetry in the Darkness i 'Flying pigs' d'Eulàlia Bergadà, 'L'amant' al Teatre Akadèmia i inscripcions per…