Amants del vintage! Arriba LOST&FOUND al Moll de la Fusta

lacosta

Amb la seva edició número 29, el Lost&Found Market vol celebrar l’arribada del bon temps i la proximitat de l’estiu davant del mar. Una nova cita pels amants del vintage per a descobrir infinitat d’objectes antics, bells i diferents, en l’ambient festiu i esperit que caracteritza aquest mercat únic a la ciutat.

El Lost&Found Market celebrarà, per primera vegada, una edició al Moll de la Fusta de Barcelona, un espai més diàfan, gran i cèntric que permetrà al visitant passejar amb més comoditat per totes les parades del mercat.

La celebració del mercat es completarà amb música, sessions de djs, activitats i la millor gastronomia foodtruck de la ciutat.

El Lost&Found Market va néixer fa gairebé 10 anys a Barcelona amb la voluntat d’oferir un espai relacional i popular inspirat en altres iniciatives globals d’intercanvi i compravenda directa. El projecte segueix la petjada de reconeguts exemples com el famós mercat bohemi de Marche aux Puces de Paris, Portobello Market de Londres o Flohmarkt am Mauerpark de Berlín entre d’altres.

La creativitat dels venedors, l’aposta per un ambient festiu i el seu model de consum sostenible fan del Lost&Found Market un esdeveniment amb una personalitat única. En els darrers anys, l’espectacular increment de públic assistent, els nombrosos llocs de venda per edició i la seva creixent repercussió a les xarxes socials l’han convertit en un projecte únic dins el panorama nacional.

Notícies Relacionades

Van Van Market i Lost&Found Market junts de nou

Van Van Market i Lost&Found Market tornen a unir les seves forces per oferir una edició repleta de gastronomia, tresors…

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…

ÈXIT DE LA PRIMERA EDICIÓ D'HOTEL TAPA TOUR

Més de 3.000 persones participen a la 1ª edició d'Hotel Tapa Tour i els guanyadors són El Condes de Barcelona,…