Revela-t: la cita pels amants de la fotografia analògica

lacosta

La cinquena edició del Revela-T, el festival de fotografia analògica, tindrà lloc del 19 al 28 de maig a Vilassar de Dalt. El certamen per primera vegada proposa un tema comú HIDDEN, que donarà coherència a les més de 50 exposicions de destacats fotògrafs i galeristes de primera línia internacional i nacional. Revela-T reivindica la fotografia sense presses o Slow Photo, i va dirigit als amants de la fotografia en general, especialment als amants de la fotografia química o analògica, pels qui el tempo també forma part del procés i del resultat.

Entre les exposicions destacades, hi ha les de Kazuma Obara, Munemasa Takahashi, Manabu Yamanaka, Juanan Requena, Estela de Castro, Albarrán & Cabrera, Tagomago Collectors, Eduardo Momeñe, Jordi Esteva, Pam/Plossu i Peter de Graaf.

El gruix del festival és principalment expositiu, però paral·lelament, també s’organitzen moltes altres activitats com tallers, xerrades, demostracions, projeccions… que ajuden a conscienciar al públic de la importància de la fotografia analògica en el món de l’art i la cultura.

Notícies Relacionades

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

La Costa recomana #77

Últims dies per veure loscorderos:sc a la Sala Hiroshima, no us els podeu perdre! anem escalfant motors amb l'estrena de…

La Costa recomana #90

La Sala Hiroshima acull Poetry in the Darkness i 'Flying pigs' d'Eulàlia Bergadà, 'L'amant' al Teatre Akadèmia i inscripcions per…