ALFRED GARCÍA (OT) S'INCORPORA AL CARTELL DEL SHARE FESTIVAL

lacosta

Alfred Garcia iniciarà la seva primera gira “1016 is coming tour” el divendres 20 de juliol dins del Share Festival

Share Festival és un nou festival solidari que se celebrarà el 20 i 21 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona i que vol transmetre un missatge molt clar: ‘el millor camí cap a la felicitat és compartir’. A la ja anunciada programació del festival, s’afegeix el músic Alfred Garcia, que iniciarà el 20 de juliol, i dins del Share Festival, la seva primera gira 1016 is coming tour.  
 
Alfred Garcia és un compositor i cantant conegut per ser un dels concursants més emblemàtics i seguits de la darrera edició del programa de talents Operación Triunfo 2017, on va arribar a la final quedant en quarta posició. Acaba de representar Espanya en el passat festival d’Eurovisió, juntament amb la seva parella Amaia amb el tema Tu canción.

Alfred Garcia és una persona molt vinculada a projectes socials i causes solidàries. Així ho va demostrar durant el seu pas pel programa d’Operación Triunfo, on va donar veu a causes feministes i socials, com l’acollida i salvament de refugiats a través del seu suport a ONGS com Open Arms.

“1016 is coming tour” és el nom de la seva primera gira, i fa referència al seu número de càsting d’Operación Triunfo. A l’escenari del Share Festival sonaran, entre d’altres, les cançons de La Ciudad, De La Tierra Hasta Marte, Londres o Barcelona. 

Al Share Festival també actuaran la coneguda cantant britànica Rita Ora, número 1 aquest any en la majoria de llistes europees;  Abraham Mateo, un fenomen de masses a nivell internacional que acaba de treure el single ‘Se acabó el amor’ amb Jennifer Lopez i Yandel; Álvaro Soler, un altre fenomen de masses que torna per actuar a la seva ciutat natal i que acaba de llançar el seu nou single ‘La Cintura’; la banda colombiana Morat, que portarà el seu folk-pop a Barcelona y Sebastián Yatra, que acaba d’editar un nou single amb David Bisbal, ‘A partir de hoy’.

La programació del festival es completarà amb les actuacions de The Tripletz, Brodas Bros i Dj’s com Carles Pérez en les primeres hores del festival i també acollirà demostracions de percussió i altres activitats paral·leles i solidàries. En les properes setmanes donarem a conèixer els horaris del festival.

Notícies Relacionades

IN LOVE AMB EL CARTELL DEL CARA•B

Estem totalment in love amb el súper cartell del Cara•B 2017. Festival de cultura musical independent! 17 i 18 de…

L'Acem presenta el programa del seu 25è aniversari

L'Associació Catalana d'Escoles de Música celebra 25 anys amb un complet programa que inclou 9 concerts amb més de 7.000…

Neix Veus, el festival de grups vocals de Catalunya

La veu, la formació, la participació i la qualitat són els elements diferenciadors del festival, que se celebrarà del 8…