’53 Diumenges’, èxit de crítica i públic

lacosta

‘53 diumenges’ és l’últim títol de Cesc Gay, el reconegut cineasta català, que ha tornat a aventurar-se en el món de les arts escèniques, amb una comèdia sobre les relacions fraternals. El repartiment compta amb grans noms del teatre català, com Pere Arquillué, Àgata Roca, Lluís Villanueva i Marta Marco. Des de La Costa Comunicació estem treballant en la difusió de l’espectacle als mitjans.

L’obra està fent temporada al Romea i,a més a més, de rebre una excel·lent acollida per part del públic (amb varis sold out des de la seva estrena), la crítica l’ha descrit com “un altre èxit assegurat” o “un reconfortant exercici de talent, ofici i inspiració”. José Carlos Sorribes, crític de teatre de El Periódico, ha qualificat a Arquillué de “rei de la comèdia“, mentre que Xavi Pardo, de RAC1 ho confirma dient que “té un do per la comèdia“. Javier Pérez Senz, d’El País, destaca “l’encaix de les escenes, hàbilment embastades i rematades amb cops d’alta comèdia”, i descriu la interacció entre els intèrprets com a generosa, “un joc de complicitats sense enveges on cada actor ajuda a l’èxit dels seus col·legues sense rebaixar el seu triomf personal”.

Amb l’èxit d’‘Els veïns de dalt’, Cesc Gay ja va demostrar, tal com diu la crítica, “un talent especial a l’hora d’abordar els conflictes de la classe mitjana“. Ara ho ha reafirmat tancant el 2020 amb un doblet d’estrenes, al teatre i al cinema, amb dues històries costumistes i humorístiques en què qualsevol persona pot sentir-s’hi identificada. Santi Fontdevila, del diari Ara, ho corrobora en la introducció de la seva crítica: “És bo que cadascú faci el que sap fer. I Cesc Gay ha demostrat tant al cinema com al teatre que sap fer comèdia”.

Des de La Costa Comunicació li hem donat presència en alguns dels principals mitjans de Catalunya, per garantir una bona entrada i un bon recorregut. Hem superat els 200 impactes, entre televisió, radio, premsa, webs culturals i xarxes socials. Alguns dels més destacats són l’entrevista amb Àgata Roca al Tot es mou, el reportatge pel Telenotícies Vespre o l’entrevista amb Cesc Gay a El Món a RAC1.

 

Notícies Relacionades

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

Artbuilding al centre de Pamplona

L'artista navarrès Mikel Belascoain ens proposa la instal·lació expositiva Madonna 1986, ocupant tot un edifici al centre de Pamplona.