GAUDEIX DE 365 DIES DE CINEMA PER NOMÉS 59 EUROS!

lacosta

Com ja és habitual per aquestes dates, els Cinemes Girona posen a la venda 1.000 abonaments anuals a només 59 euros. Un regal imprescindible per a tot amant del cinema que el permetrà gaudir de més d’un centenar de pel·lícules a un preu molt econòmic. Els coneguts cinemes de l’Eixample de Barcelona duen a terme aquesta iniciativa, amb la que fan assequible l’accés al cinema, recuperen públic jove i mantenen una sala 100% independent. 

El carnet permet accedir a totes les sessions de qualsevol de les tres sales dels Cinemes Girona tots els dies i tantes vegades com es vulgui. A més de gaudir de descomptes en òpera, ballet, teatre, mostres i festivals que també se celebren als Cinemes Girona.

Des de l’inici de la posada en marxa de la promoció de l’abonament anual, els Cinemes Girona han estat pioners en polítiques de recuperació de públic. Davant la caiguda del sector de l’exhibició en els darrers anys, el públic dels Cinemes Girona ha augmentat, aconseguint any rere any nous abonats i amb un increment del 10% d’espectadors l’any.

L’abonament es podrà comprar a través del web d’entrades d’El Periódico. Tens temps fins al 31 de juliol!

Notícies Relacionades

UN ANY DE CINEMA PER NOMÉS 59 EUROS?!

Del 6 al 31 de juliol, compra el teu abonament per a gaudir d'un año als Cinemes Girona pel súper…

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…