25 ANYS DE MAS I MAS AL CAPDAVANT DE LA SALA JAMBOREE - La Costa

lacosta

Clarence Bekker Band, Horacio Fumero, Pedro Javier González, Randy Greer, Ignasi Terraza, Txell Sust, August Tharrats Trio, Aaron Abernathy,  Julian Vaughan i Paul Stocker, artistes destacats en la celebració del Jamboree & San Miguel 25 years together, aquest mes de desembre.

El dilluns 17 de desembre es farĂ  un concert excepcional al Teatre TĂ­voli (la resta sĂłn tots al Jamboree) amb la Clarence Bekker Band i convidats, que faran un concert molt especial de Nadal (‘A Christmas Story’).

El 1993, un any desprĂ©s de la seva reobertura, Mas i Mas es va fer cĂ rrec del Jamboree. Els nous gestors es van marcar com a objectiu recuperar el prestigi amb el qual la cava de la plaça Reial va esdevenir un dels clubs de jazz mĂ©s importants d’Europa durant la dècada dels 60, Ă©s a dir, amb una programaciĂł que combinĂ©s el bo i millor de l’escena local, nacional i internacional de la mĂşsica negra.

Enguany, quan es compleix un quart de segle d’aquella fita, Mas i Mas ha preparat una programaciĂł especial amb un seguit d’artistes que van ser molt populars durant els primers temps de la nova era del Jamboree. En alguns casos, sĂłn propostes que tornen expressament a la cava de la plaça Reial amb motiu d’aquest aniversari.

NotĂ­cies Relacionades

3 ANYS D'ESCENA INDEPENDENT A LA SALA HIROSHIMA

La sala Hiroshima acaba de celebrar tres anys apropant la millor escena independent contemporĂ nia a la ciutat.

ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El MĂ©s Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrĂ  lloc la 12a…

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…