25 ANYS DE MAS I MAS AL CAPDAVANT DE LA SALA JAMBOREE

lacosta

Clarence Bekker Band, Horacio Fumero, Pedro Javier González, Randy Greer, Ignasi Terraza, Txell Sust, August Tharrats TrioAaron AbernathyJulian Vaughan i Paul Stocker, artistes destacats en la celebració del Jamboree & San Miguel 25 years together, aquest mes de desembre.

El dilluns 17 de desembre es farà un concert excepcional al Teatre Tívoli (la resta són tots al Jamboree) amb la Clarence Bekker Band i convidats, que faran un concert molt especial de Nadal (‘A Christmas Story’).

El 1993, un any després de la seva reobertura, Mas i Mas es va fer càrrec del Jamboree. Els nous gestors es van marcar com a objectiu recuperar el prestigi amb el qual la cava de la plaça Reial va esdevenir un dels clubs de jazz més importants d’Europa durant la dècada dels 60, és a dir, amb una programació que combinés el bo i millor de l’escena local, nacional i internacional de la música negra.

Enguany, quan es compleix un quart de segle d’aquella fita, Mas i Mas ha preparat una programació especial amb un seguit d’artistes que van ser molt populars durant els primers temps de la nova era del Jamboree. En alguns casos, són propostes que tornen expressament a la cava de la plaça Reial amb motiu d’aquest aniversari.

Notícies Relacionades

3 ANYS D'ESCENA INDEPENDENT A LA SALA HIROSHIMA

La sala Hiroshima acaba de celebrar tres anys apropant la millor escena independent contemporània a la ciutat.

ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El Més Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a…

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…