120 alumnes de secundària pugen a l'escenari del Mercat de les Flors!

lacosta

Aquest dijous 6 de juny m√©s de 120 estudiants d’ESO i batxillerat dels instituts XXV Olimp√≠ada, del barri de Sants-Monju√Įc, Mart√≠¬†Pous, de Sant Andreu, Escola Antaviana, de nou Barris, Ernest Lluch i Poeta Maragall, de l’Eixample pujaran a l’escenari de la Sala¬†MAC¬†del¬†Mercat¬†dels¬†Florsper¬†interepretar¬†la pe√ßa de dansa contempor√†nia Pinya. La coreografia √©s el resultat de la seva participaci√≥ en el projecte¬†Tot¬†Dansa, que busca treballar la dansa i els seus valors en horari escolar.

Des del mes de desembre, els estudiants han assajat un cop per setmana una coreografia de dansa contemporània que han creat junt amb la coreògrafa Sònia Gómez i que és podrà veureaquest dijous 6 de juny a la Sala MAC de el Mercat de les Flors. L’objectiu del projecte, liderat perl’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, el Mercat dels Flors i l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, és promoure la dansa com a activitat educativa, integradora i de cohesió social. A més d’un treball del cos i la seva consciència, l’alumnat ha treballat valors com la cultura de l’esforç, la responsabilitat, la generositat, el compromís o la constància.

 

Notícies Relacionades

PRIMERS NOMS DE LA CINQUENA EDICI√ď DEL CARA¬∑B!

Pimp Flaco & Kinder Malo, Novedades Carminha, Sticky M.A. i La Zowi entre d'altres, avan√ßament de la cinquena edici√≥ del…

CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet

La primera edici√≥ d'aquesta festa al Districte Cultural de L'Hospitalet √©s un dels imprescindibles de la setmana. √Čs una jornada…

VOLS CON√ąIXER EL GREC DE LA M√Ä DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentaci√≥ oberta que far√† Cesc Casades√ļs per donar a con√®ixer tota la programaci√≥ d'enguany!