Què us semblaria que existís un quart rei d’Orient? - La Costa

lacosta

Aquest Nadal arriba a Barcelona el musical ‘Artaban,¬†la llegenda del quart rei mag’, un espectacle dirigit al p√ļblic familiar que narra la hist√≤ria d’un jove pr√≠ncep que es va sumar a l’expedici√≥ dels tres Reis Mags d’Orient per demostrar al m√≥n que era capa√ß de fer coses importants, per√≤ que pel cam√≠ es va adonar¬†que les grans missions s√≥n tant importants com els petits gestos que es fan al llarg¬†del trajecte. Una hist√≤ria llegend√†ria amb missatge¬†que segur atrapar√† a petits i grans.

El musical es podr√† veure en dies concrets entre l’11 de desembre i el 4 de gener¬†amb sessions de mat√≠¬†i tarda a l’Onyric¬†Teatre Condal¬†per poder venir a gaudir de l’espectacle¬†amb tota la fam√≠lia. Pots consultar totes les sessions i preus¬†aqu√≠¬†o al final de la nota de premsa.

L’espectacle, coproduit per la¬†Cia. A Grup Vocal¬†i la¬†Pu√ßa Escpectacles,¬†est√† dirigit per¬†Marc Angelet,¬†amb direcci√≥ musical de¬†Marc Sambola¬†i lletres de¬†Yasmina Rinc√≥n.¬†El text est√† escrit per¬†Marc Rosich¬†i √©s una adaptaci√≥ de la novel¬∑la¬†novel¬∑la¬†The Other Wise Man¬†de l’escriptor Henry van Dyke. El¬†repartiment est√† format per¬†Iris di Cassi, Laura Manch√≥n, Laura G. Ballb√©, Laura Bacaria, Ana Extremera, J√ļlia Diaz,¬†Raimon Ferrer, Francesc Abril i¬†Joan Mas.

X

SINOPSI

Què us semblaria que existís un quart rei d’Orient? I si realment va existir, per què no va arribar a temps al seu destí, com els tres Reis Mags? Què el va aturar pel camí? Segur que moltes aventures.

La nit de Reis, els nervis no deixen dormir als més petits, i a casa del Blai, la Clàudia i l’Eloi no és cap excepció. Mentre esperen que es faci de dia per poder obrir els regals, la Clàudia i l’Eloi li explicaran al seu germà Blai la llegenda d’Artaban, el jove príncep fascinat per les estrelles. El príncep, tenint les patges Caterina i Roseta com a esvalotades companyes de viatge, travessarà deserts per sumar-se a l’expedició dels tres Reis Mags seguint l’estel d’Orient.

Artaban ha emprès el viatge perquè vol demostrar al món que és capaç de fer coses importants, però pel camí aprendrà que les grans missions són tant importants com els petits gestos que fas al llarg del trajecte.

x

Notícies Relacionades

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edici√≥ del Festival Internacional de Pallassos de Cornell√†-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

VOLS CON√ąIXER EL GREC DE LA M√Ä DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentaci√≥ oberta que far√† Cesc Casades√ļs per donar a con√®ixer tota la programaci√≥ d'enguany!

TORNA EL CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET

S'apropa la segona edici√≥ del CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet, que aglutinar√† tot el teixit creatiu i…