Quins 10 concerts no et pots perdre al Festival BAM 2022?

lacosta

El Festival BAM torna aquest 2022, del 23 al 26 de setembre, després de dos anys amb edicions marcades per les restriccions per la pandèmia de la Covid-19. Però aquest any torna el BAM de sempre, un BAM que omplirà de música quatre escenaris de la ciutat: dos al Moll de la Fusta, el de la Rambla del Raval i el de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Un any més, La Costa Comunicació ens trobem darrere de les xarxes socials de l’esdeveniment, i és per això que us volem portar 10 imprescindibles que no us podeu perdre en aquesta edició! Esteu preparats viure la música durant La Mercè?

 

  1. PEDRO MAFAMA

El Portugal Alive torna a portar la millor música portuguesa al Festival BAM la nit del 25 de setembre a l’escenari de la Rambla del Raval. Una de les seves propostes d’enguany és Pedro Mafama, junt amb Nídia i Tristany. Música tradicional portuguesa barrejada amb sons electrònics i urbans que ens faran sentir molt més que només música.

 

  1. CATÀRSIA

El col·lectiu Catàrsia és una agrupació artisticopolítica de descendents asiàtics que portarà al BAM les propostes del cantant Vignesh Melwani, la cantautora Isa Belle i els DJ sets de Hanakito i Yamamemaru a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Una associació activista que vol incidir a través de l’art i l’educació en la transformació social.

 

  1. LUNA KI

Una de les veus més desacomplexades del panorama musical actual és Luna Ki. El divendres 23 de setembre al Moll de la Fusta podrem gaudir del seu espectacle presentant CL34N, el seu àlbum debut. Una sòlida declaració d’intencions que fuig d’etiquetes des d’un futurisme emocional que s’allunya de tota fórmula estandarditzada.

 

  1. DURAG

El Bloque TV, un dels col·lectius de referència de música urbana del país, presenta Durag al Festival BAM: un altaveu a talents urbans de Barcelona i extraradis. En aquesta ocasió, el 23 de setembre al Moll de la Fusta, arriben amb les actuacions de BobbyBlock, Munic HB, LaBlackie, Holics i La Peque Fortuna.

 

  1. ANNA FERRER

Anna Ferrer arriba al BAM des de Menorca amb la seva essència folklòrica barrejada amb bases electròniques. Música experimental d’origen mediterrani en què s’aprecia la frescor dels nous talents. I ho farà a l’escenari més emergent de tot el festival: el de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

 

  1. DON’T HIT A LA NEGRX

La plataforma antiracista Don’t Hit a la Negrx presenta al BAM, a l’escenari Besòs del Moll de la Fusta, i junt amb Megane Mercury i Polemik, Bam bam papeles por popola. Culto a la santa regularización. Una festa per celebrar la diversitat de cossos al so de gèneres com l’afrobeat i amb la banda en directe de Megane Mercury, “l’artista de la generació Z que fa pop queer des del barri”.

 

  1. YELI YELI

Una de les propostes més emergents del BAM 2022 és la de Yeli Yeli, un projecte del productor de música electrònica portuguès Pedro da Linha i el cantaor queer Álvaro Romero. L’escenari de la Rambla del Raval farà presència del 23 de setembre d’un dels primers directes d’aquest conjunt amb un llenguatge propi que ha fluït des del primer dia que es van posar a treballar.

 

  1. JOKKOO

Les col·lectivitats han sigut clau en la programació d’aquesta edició del BAM, i un exemple més és la presència de Jokkoo, un col·lectiu artístic musical que va néixer a Barcelona amb l’objectiu d’endinsar-se en el so electrònic fusionat amb músiques africanes per difondre aquests ritmes per Europa. Podrem gaudir de la seva proposta el diumenge 25 a l’escenari Besòs del Moll de la Fusta.

 

  1. ISSAM

El raper i compositor magribí ISSAM també actuarà a l’escenari de la Rambla del Raval amb sons que barregen l’Auto-Tune i els beats clàssics generats amb elements tradicionals de les músiques nord-africanes. No et perdis el directe del primer artista que va aconseguir 10 milions de reproduccions en una cançó de trap magribí!

 

  1. YESSi PERSE

L’artista Yessi Perse presentarà en exclusiva el seu àlbum conceptual TOP5: Fairytales of Eternal Economic Growth amb el cor de cambra ARSinNova, format per 21 integrants, i la solista Nebula Millarca. Una proposta que transcendeix el que entenem per allò humà.

Notícies Relacionades

Corazón de poeta. Música per a una intervenció

Corazón de poeta: música a ritme de batecs de cor al teatre Fernán Gómez amb Germán Díaz y David J.…

EL QUE NO ET POTS PERDRE DEL SALÓ ERÒTIC

Un renovat Saló Eròtic inicia una nova etapa amb una programació més educativa, feminista, inclusiva i oberta. Llegeix els nostres…

Primeres confirmacions del B•XTRA, el cicle de concerts del Festival•B

Cupido, Yung Beef, Rebe o Rojuu estaran presents a la Fàbrica Fabra i Coats la primera setmana del març dintre…