TORNA EL DIA DE BRASIL A BARCELONA! - La Costa

lacosta
noti barbados

El diumenge 10 de setembre torna a Barcelona el 9è Dia de Brasil amb grans noms de l’escena musical brasilera, una extensa oferta gastronòmica i una completa programació d’activitats i esdeveniments al voltant de la cultura brasilera.

El festival s’ha consolidat en pocs anys com un dels esdeveniments més importants de la cultura brasilera del nostre país i aquest any canvia d’ubicació i se celebrarà en el Poble Espanyol. Comptarà amb diversos espais per acollir concerts, presentacions culturals, activitats, zona gastronòmica i zona infantil.

El forró i la samba seran els protagonistes de la programació artística de l’edició d’aquest any de la mà de artistes com Anastácia, cantant i compositora de Recife batejada pels crítics com la reina del forró a Brasil, i el grup Sapato Branco.

També comptarà amb l’actuació del grup brasiler establert a Barcelona Barbados Samba, que reinterpreta, a ritme de samba, a grans músics brasilers com Gal Costa, Caetano Veloso, João Bosco, Maria Bethânia o João Gilberto, entre uns altres.

L’Escola de Samba Unidos de Barcelona i Ketubara, dos grups molt coneguts a la ciutat, portaran la batucada i el ball al festival. L’Escola de Samba Unidos de Barcelona farà una posada en escena al més pur estil de les festes i les desfilades del carnaval de Rio de Janeiro.

La zona infantil acollirà tallers, jocs, capoeira, explica contes i un espai adaptat als nens més petits de entre 0 i 3 anys. Els més petits i les seves famílies podran gaudir d’aquest espai de 12h a 18h.

Un dels plats forts del festival, mai millor dit, serà la zona gastronòmica, que aquest any oferirà opcions per a tots els paladars. El públic podrà gaudir de diversos sabors de Brasil i també dels seus països veïns sense sortir de Barcelona, tot a preus populars.

Notícies Relacionades

ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El Més Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a…

Captura de pantalla 2016-12-07 a las 12.24.34

EL CIRC MÉS CONTEMPORANI EN PROCÉS DE CREACIÓ

La Central del Circ obre les seves portes per a mostrar el treball en procés de creació de 4 companyies…

foto noticia lacosta

Com serà el món del llibre l'any 2030?

El Fòrum Edita Barcelona dibuixarà els reptes del món del llibre. Koen Van Gulik, Teresa Cremisi, Eduardo Mendoza, Javier Cercas…