Un bombardeo de poemas inaugura POETAS 2018

lacosta

El ‘Bombardeo de Poemas’ del col¬∑lectiu xil√® Casagrande ser√† l’encarregat d’inaugurar la 13a edici√≥ de POETAS, el festival de creaci√≥ po√®tica contempor√†nia.

El dijous 31 de maig la Pla√ßa Mayor de Madrid acollir√† un acte molt especial per inaugurar la 13a edici√≥ del festival POETAS emmarcat dintre dels actes del Llegat del Quart Centenari de la Pla√ßa Mayor. El ‘Bombardeo de Poemas’ inundar√† de poemes aquest espai tan emblem√†tic del centre de la ciutat. 100.000 poemes en format de marcap√†gines seran llan√ßats des d’un helic√≤pter¬†en una acci√≥ que durar√† uns 40 minuts.

El ‘Bombardeo de Poemas’ √©s una performance del col¬∑lectiu xil√® Casagrande que llan√ßar√† poemes de 100¬†autors, dels quals 50¬†seran poetes xilens i 50¬†espanyols, que escullen el col¬∑lectiu i el festival POETAS, respectivament.

Aquest col·lectiu escull ciutats que en algun moment de la seva història han estat objectiu de bombardejos militars i deixa caure des del cel poemes sobre les ciutats escollides. Fins ara ho han realitzat a Santiago de Xile (2001), Dubrovnik (2002), Guernica (2004), Varsòvia (2009), Berlín (2010), Londres (2012) i Milà (2015).

El ‘Bombardeo de Poemas’ compta amb el recolzament de¬†Ayuntamiento de Madrid, la Direcci√≥n de Asuntos Culturales de la Canciller√≠a (DIRAC) de¬†Chile¬†i la Fundaci√≥n Chile Espa√Īa.

Aqu√≠ podeu veure el ‘Bombardeo de Poemas’ que es va fer a Mil√† en 2015:

Notícies Relacionades

veus noticies

Neix Veus, el festival de grups vocals de Catalunya

La veu, la formaci√≥, la participaci√≥ i la qualitat s√≥n els elements diferenciadors del festival, que se celebrar√† del 8…

foto noti menhgual

UN TRIO DE LUXE

Gonzalo del Val, David Mengual i Marco Mezquida tanquen la programaci√≥ de l'Hora del Jazz amb un concert molt especial…

filastine news

ARRIBA LA TERCERA EDICI√ď DEL FESTIVAL SECO

SECO desplega un potent programa de concerts, arts esc√®niques, cinema, gastronomia i arts visuals del 12 al 15 d'abril al…