UTOPIAMARKETS IL·LUSTRACIÓ

20, 21 i 22 d'octubre. Utopia126 (Barcelona)

lacosta

UtopiaMarkets Il·lustració celebra la seva primera edició el cap de setmana del 20, 21 i 22 d’octubre del 2017, després de l’èxit de les edicions de l’UtopiaMarkets Photo i l’UtopiaMarkets Poesia.

El mercat reunirà, durant un mateix cap de setmana, una setantena d’il·lustradors, que vendran la seva obra directament al públic. Aquesta experiència pretén donar suport al talent i la creativitat del col·lectiu de la il·lustració i s’adreça a un públic ampli, tant a especialistes o amants de la il·lustració com a persones interessades per una oferta cultural i d’oci diferent a la ciutat. Serà una oportunitat única per descobrir, tafanejar, conversar i comprar directament a l’autor obra original o print seriat.

Entre els setanta il·lustradors participants hi haurà autors com Miguel Gallardo, Clàudia Vives-Fierro, Javier Mariscal, Karin Du Croo, Meritxell Durán, Flavita Banana, Raquel Díaz Reguera, Laia Arqueros, Pablo Caracol, Arianne Faber, Celeste Ciafarone, Àfrica Fanlo, Dalmaus, Ilich Roimeser, Elsy Sánchez, Carmen Segovia, Luisa Vera, Pol Montserrat, Josep Gómez-Guixà, Laura Klamburg, Javirroyo o Jean Claude Bouthier, entre d’altres, així com diversos agents relacionats amb el sector de la il·lustració de la ciutat com Oslo Graphic Barceloneta.

x

NOTA DE PREMSA – CATALÀ

NOTA DE PREMSA – CASTELLÀ

XX

FOTOGRAFIES