SERIELIZADOS FEST

Del 27 al 30 de setembre. CCCB

lacosta

La cinquena edició del Serielizados Fest tindrà lloc del 27 al 30 de setembre del 2018

El Festival Internacional de Sèries de Barcelona, Serielizados Fest canvia de dates en la seva cinquena edició. Enguany tindrà lloc del 27 al 30 de setembre al CCCB – Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i a altres espais de la ciutat.

El Serielizados Fest és el Festival Internacional de Sèries de Barcelona. Un festival sobre elfenomen cultural i social que representen les sèries de televisió. Documentals inèdits, projeccions de capítols, conferències de professionals del sector audiovisual i espectacles d’humor i música. Tot plegat amb les sèries de televisió com a referent indiscutible de la cultura pop. El parc d’atraccions per a tots els amants de la ficció televisiva.

Per sobre de tot, es vol donar el micròfon als showrunners i així, cada any es convida als creadors de les històries per a que vinguin i expliquin la seva visió del món. Els convidats principals de les darreres edicions han estat Javier Olivares (El Ministerio del Tiempo), Dan Harmon (Community i Rick & Morty), David Simon (The Wire, The Deuce…), Tony Grisoni (The Young Pope) i Leonardo Fasoli, Maddalena Ravagli i Ludovica Rampoldi (Gomorra i 1992).

El festival està organitzat per la revista online Serielizados.

NOTA DE PREMSA

.