SAY IT LOUD

Del 19 a 31 d'octubre. Barcelona

lacosta

Say it Loud, el festival de música i cultura negra de Barcelona, celebra enguany el seu desè aniversari i anuncia tota la seva programació. Serà del 19 al 31 d’octubre a diversos espais de Barcelona i enguany mirant d’aprop les formacions musicals de l’altra banda de l’Atlàntic.

El festival se celebra a diversos equipaments públics de la ciutat de Barcelona: La Farinera del Clot, Ateneu Popular 9 Barris, Fàbrica de Creació Fabra i Coats i Ateneu l’Harmonia. La Llibreria Pebre Negre i els Cinemes Girona, seran dos espais que també acolliran activitats del Say it Loud.

Say It Loud entén la cultura com a un fet intrínsec a totes les persones i les comunitats, sovint relegat a un segon terme o concebut només com a un element accessori. El projecte vol posar la cultura al bell mig del quadre i vol reivindicar el paper que l’art té com a vertebrador de les comunitats i de les idees transformadores. Per aquesta raó la proposta no es limita només a una sèrie de concerts, si no que s’amplia amb les xerrades, les exposicions, els tallers o les projeccions, per mostrar així tota la riquesa i la influència de la música i la cultura afroamericana en una ciutat mediterrània del segle XXI.

NOTA DE PREMSA

DOSSIER DE PREMSA

XX

FOTOGRAFIES

 

VIDEOS