HIROSHIMA 2017/2018

Temporada 2017/2018 Sala Hiroshima

lacosta

Sala Hiroshima: temporada 2017/2018

La Sala Hiroshima obre la seva nova temporada a començaments d’octubre. DesprĂ©s de dedicar el primer any de projecte al posicionament de la sala i el segon a la internacionalitzaciĂł, Hiroshima enfoca el seu tercer any a l’ampliaciĂł dels seus pĂșblics.

La Sala Hiroshima és un espai escĂšnic obert a les creacions no convencionals, amb voluntat de potenciar els artistes emergents, aixĂ­ com treballar amb artistes ja consolidats que explorin els nous llenguatges i la tecnologia aplicada a l’escena, amb forta presĂšncia d’artistes internacionals. Hiroshima centra la seva lĂ­nia artĂ­stica en les arts del moviment, les noves dramatĂșrgies, el circ contemporani, la mĂșsica en viu i les experiĂšncies multidisciplinars, contrastant disciplines i creuant pĂșblics.

En el seu tercer any de projecte i fidel a l’objectiu de promoure l’escena emergent, Hiroshima ampliarĂ  el seu marc d’acciĂł en l’acompanyament artĂ­stic, recolzant a artistes associats mitjançant coproduccions i intercanvis amb estructures internacionals. L’Ă rea de formaciĂł tambĂ© tindrĂ  un pes destacat, amb vuit tallers intensius al llarg de tota la temporada.

D’acord amb la seva missiĂł d’acompanyament artĂ­stic, la Sala Hiroshima ha triat com a imatge de portada de la temporada 2017/2018 a la coreĂČgrafa NĂșria Guiu, present a la seva primera temporada i que aquest any torna com artista associada. Sempre en moviment, Hiroshima vol jugar a ser el festival mĂ©s llarg de l’any i, per aixĂČ, escull aquesta imatge que ens convida a ballar fins a l’extenuaciĂł.

Des de La Costa ens vam encarregar de les Relacions PĂșbliques i la campanya de premsa d’inauguraciĂł de la Sala Hiroshima, que va tenir lloc el 9 d’abril del 2015, i, des de llavors, portem la premsa de la programaciĂł de la sala.

NOTA DE PREMSA PRÈVIA TEMPORADA CATALÀ

NOTA DE PREMSA PRÈVIA TEMPORADA CASTELLÀ

NOTA DE PREMSA CICLE ORO CATALÀ

NOTA DEPREMSA CICLE ORO CASTELLÀ

FOTOGRAFIES
VIDEOS