HIROSHIMA 2017/2018

Temporada 2017/2018 Sala Hiroshima

lacosta

Sala Hiroshima: temporada 2017/2018

La Sala Hiroshima obre la seva nova temporada a començaments d’octubre. Després de dedicar el primer any de projecte al posicionament de la sala i el segon a la internacionalització, Hiroshima enfoca el seu tercer any a l’ampliació dels seus públics.

La Sala Hiroshima és un espai escènic obert a les creacions no convencionals, amb voluntat de potenciar els artistes emergents, així com treballar amb artistes ja consolidats que explorin els nous llenguatges i la tecnologia aplicada a l’escena, amb forta presència d’artistes internacionals. Hiroshima centra la seva línia artística en les arts del moviment, les noves dramatúrgies, el circ contemporani, la música en viu i les experiències multidisciplinars, contrastant disciplines i creuant públics.

En el seu tercer any de projecte i fidel a l’objectiu de promoure l’escena emergent, Hiroshima ampliarà el seu marc d’acció en l’acompanyament artístic, recolzant a artistes associats mitjançant coproduccions i intercanvis amb estructures internacionals. L’àrea de formació també tindrà un pes destacat, amb vuit tallers intensius al llarg de tota la temporada.

D’acord amb la seva missió d’acompanyament artístic, la Sala Hiroshima ha triat com a imatge de portada de la temporada 2017/2018 a la coreògrafa Núria Guiu, present a la seva primera temporada i que aquest any torna com artista associada. Sempre en moviment, Hiroshima vol jugar a ser el festival més llarg de l’any i, per això, escull aquesta imatge que ens convida a ballar fins a l’extenuació.

Des de La Costa ens vam encarregar de les Relacions Públiques i la campanya de premsa d’inauguració de la Sala Hiroshima, que va tenir lloc el 9 d’abril del 2015, i, des de llavors, portem la premsa de la programació de la sala.

NOTA TERESA NAVARRETE PROJECTE CIRCULA CATALÀ

NOTA TERESA NAVARRETE PROJECTE CIRCULA CASTELLÀ

NOTA PROGRAMACIÓ DESEMBRE CATALÀ

NOTA PROGRAMACIÓ DESEMBRE CASTELLÀ

NOTA RODA DE PREMSA PRESENTACIÓ DE TEMPORADA CATALÀ

NOTA RODA DE PREMSA PRESENTACIÓ DE TEMPORADA CASTELLÀ

DOSSIER PREMSA CATALÀ

DOSSIER DE PREMSA CASTELLÀ

FOTOGRAFIES

 

VIDEOS