Revela-T 2017

Del 19 al 28 de maig de 2017 Vilassar de Dalt

lacosta

El proper mes de maig Vilassar de Dalt acollirà la cinquena edició de Revela-T, el festival de fotografia analògica. El certamen arrencarà el proper 19 de maig i aquesta serà la primera vegada en què un tema comú, HIDDEN, donarà coherència a les més de 50 exposicions de destacats fotògrafs i galeristes de primera línia internacional i nacional. Revela-T reivindica la fotografia sense presses o Slow Photo, i va dirigit als amants de la fotografia en general, especialment als amants de la fotografia química o analògica, pels qui el tempo també forma part del procés i del resultat.

Entre les destacades, hi ha l’exposiciĂł de Munemasa Takahashi i la de Manabu Yamanaka. Altres participants sĂłn Eduardo Momeñe, Maite CaramĂ©s, Albarrán & Cabrera, Estela de Castro, Juanan Requena, i molts altres.

El gruix del festival és principalment expositiu, però paral·lelament, s’organitzen moltes altres activitats, algunes formatives que ajuden a conscienciar al públic de la importància de la fotografia analògica en el món de l’art i la cultura.

El festival compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt i dels Ajuntaments de Cabrils i PremiĂ  de Dalt; de la DiputaciĂł de Barcelona, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i tambĂ© amb col·laboradors com la FundaciĂł Banc de Sabadell.

NOTA DE PREMSA

DOSSIER DE PREMSA

PROGRAMA REVELA-T 2017

FOTOGRAFIES

 

 

VIDEOS